Şimdi Ara

7600GT'si olupta 971P alacaklara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun bi arastırma sürecinden sonra samsung 971p' de karar kıldım(iyikide kılmısım)eksenle arasında 100 milyon fark olmasına ragmen vatandan aldım ne olur ne olmaz,ölü piksel çıkar diye.neyse eve gelip taktım bi türlü acılmıyor;sol ustte analog digital yazısı cıkıp kapanıyor.driveri yuklü değil ondandır dedim eski monitörü taktım yükledim sonra yeniden denedim yok acılmıyor..magictune sitesine girdim nedir durum diye.compatibility tıkladım;o da nesi:7600Gt yok orda.ahada mıctık.bu ekran kartı bu monitörü çalıştırmıyor.bir takım mallamalar,heyecanlanmalar,üzülmeler...vatanı aradım ürünü değiştireyim diye 19!a kadarmıs ertesi güne kaldı.ertesi gün götürmeden bi samsungu arıyayım dedim sonucta ekran kartı iyi,dvi çıkısıda var neden tırtlyor diye.aradım yaptıklarımı soledim problemi anlattım.eleman driveri yuklemişsin normalde çalışması lazım ama sen lcd takılı iken f8 e bas güvenli kipte ac monitör acılırsa ondan sorna driveri yuklmeyi bi dene dedi ve dediğide oldu.bi rahatlama,sevinme,benzin parasından yırtma..bu olayıda paylaşayım dedim hiç yoktan 2 saaat kablo tak cıkar baska seyler dene ile ugrasmazsınız benim gibi.bu arada kafası hala karısık olnalar için ufak bir tavsiyede bulunayım nacizane 400 milyna 940bw yada o ayarda 17 inc bi lcd alın.eğer 19inc düşünüyorsanız 931c miş 960bf miş 931ba mış bunlara o kadar para vericeğinize 971p alın derim ben.(20 ve üzeri zaten abartı,onun yerine git lcd tv al bilgisayarı ona bagla.mis gibi televizyonun artı monitörün olur)

• kafam karıştı şimdi ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.