Şimdi Ara

+77 bowman veya glavier veya nuker saTın alınıcak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • !..ALACAĞIM CHARIN SERVER [NEW] VEYA KOLAY GİRİLENLERDEN BİRİSİ OLMALIDIR..!

MSN : asiqral@hotmail.com Msn açmazsam merak etmeyin antalyaya gidicem döndüğümde açarım CEP TEL :05393681911

##Aradağım bowman veya glavier Charn özellikleri##Charın serverda kötü bir tanınmışlığı olmucak.
    *+77 bowman olucaK
    *İtemleri en az +3 full blue olucak
    *Skiller 90 cap 'e uygun olucak mesela light 72 cold 48 fire 90 pechon 90 veya cold 68 light 52 fire90 pechon 90 veyada fire90 pechon 90 light 90 cold 30 *olmalı.Char tabi skill sıkıntısı çekmemeli...
    *Full str oLmalı. Şahsen iyi hesaplarım full str olup olmadığını
    *ANKARA İÇİ OLUCAK VEYA GÜVENİLİR BİRİSİYSE HAWALE İLE ALINACAKTIR

##AradığımNuker charın özelikkleri##Charın serverda kötü bir tanınmışlığı olmucak.
    *+77 olucak
    *itemleri EN AZ +4 FULL BLUE olucak
    *skiller 90 cap'e uygun olucak 90 heuksal 90 light 90 cold 30 fire gibi
    *ANKARA İÇİ OLUCAK VEYA GÜVENİLİR BİRİSİYSE HAWALE İLE ALINACAKTIR

Fiyat lütfen 200 ü geçmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurKManiA -- 4 Ağustos 2008; 16:34:09 >

• up
  • Alps de lwl 85 glawier var itemleri idare eder 120m de parası var ilgilenrsen p.m
  • msn ekleyin
  • up
  • Pek tekin bir kardeşimiz değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Pek tekin bir kardeşimiz değil.

nedemeye çalışıyorsun senin charının skillerini soruyorum iyi değil diyorsun ben sana sonra bakıcam diyorum birşeyler diyrosun hakkımda bu tip konuşmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum. tekin derkenne demeye çalıştığınıda anlamış değilim.Güwen söz konnusu ise diğer konuma bakabilirsiniz charı sattım bir problem yaşamadan aynı zamanda ev tel cep tel vs var herkezde ki kazık atmam mümkün değil char elden alınacak.!.!.!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurKManiA

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Pek tekin bir kardeşimiz değil.

nedemeye çalışıyorsun senin charının skillerini soruyorum iyi değil diyorsun ben sana sonra bakıcam diyorum birşeyler diyrosun hakkımda bu tip konuşmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum. tekin derkenne demeye çalıştığınıda anlamış değilim.Güwen söz konnusu ise diğer konuma bakabilirsiniz charı sattım bir problem yaşamadan aynı zamanda ev tel cep tel vs var herkezde ki kazık atmam mümkün değil char elden alınacak.!.!.!!!!!

1- Benim char ım ?
    2- Sonra bakıcam diyorsun sana birşeyler diyorum ? Yalan.
    3- Pek tekin , kardeşimiz değil 'de olabilirdi bu.
    Anlayan anladı.. Sonra bakıcam vs. demedin burada yalan söyledin o da ayrı bir konu .. Aga 5k pls cilerden bir farkın olmadıgını düşünmüyorum .. Bunuda Sevgili Dh'lilerle paylaşmamın bir sakıncası olmaması gerek senin açından ne de olsa elden alacaksın char ı.

• edit by TurKManiA mhatabm deilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurKManiA -- 4 Ağustos 2008; 16:07:06 >
  • Odinde 86 ( 87 olmaya yakın ) nuker karakterim var. Ligth / cold/heuksal yapılandırılmalı . Premium plus + pet ikside 19 ar günü var . 40m para + 3 + 4 pro set , 85 + 5 full blue spear vs vs

325 ytl ye acil satılık ulaşım : emrearisev@hotmail.com

Forumda satış konusuda var bakabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

Odinde 86 ( 87 olmaya yakın ) nuker karakterim var. Ligth / cold/heuksal yapılandırılmalı . Premium plus + pet ikside 19 ar günü var . 40m para + 3 + 4 pro set , 85 + 5 full blue spear vs vs

325 ytl ye acil satılık ulaşım : emrearisev@hotmail.com

Forumda satış konusuda var bakabilirsin.

200 ü geçmese fiat sevinirim
  • gzel ama okadar param yok
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25491699/tm.htm 79 lv nuker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::Thunderbolt::.. -- 11 Ağustos 2008; 15:58:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.