Şimdi Ara

771 Soket Xeon İşlemciler Hangisini Almalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aliexpresden e5450 aldım 4.ghz stabil anakart p5qdeluxe 8 gb 1066 mhz ddr2 ram gtx 970 aldım batffiled 4 ultrada 55-140 fps arası,testlerimi haftaya paylaşacağım,ucuz yollu fps olayı,
    işlemcinin eksisi çok ısınıyor ,güçlü soğutucu gerekli ve mod bios yüklemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjurkes

Aliexpresden e5450 aldım 4.ghz stabil anakart p5qdeluxe 8 gb 1066 mhz ddr2 ram gtx 970 aldım batffiled 4 ultrada 55-140 fps arası,testlerimi haftaya paylaşacağım,ucuz yollu fps olayı,
    işlemcinin eksisi çok ısınıyor ,güçlü soğutucu gerekli ve mod bios yüklemek gerek.

Bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aliexpresden e5450 aldım 4.ghz stabil anakart p5qdeluxe 8 gb 1066 mhz ddr2 ram gtx 970 aldım batffiled 4 ultrada 55-140 fps arası,testlerimi haftaya paylaşacağım,ucuz yollu fps olayı,

darboğaz yapmıyor mu?, 4ghz den sonra en çok kaça kadar çıkartabildiniz stabil olarak.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen hızlıca bir kaç test hazırladım ,Bf4 single ,multi fps video olarak yükleyeceğim
    http://forum.donanimhaber.com/m_106222921/f_//tm.htm#106222921
  • quote:

Mod BIOS olayı nedir hocam msi g33 anakartım var çalışır mı sizce

• brnk kullanıcısına yanıt
    hocam bu konuda çok bilmemekle beraber
    bu sitedeki 775 anakartlarda xeon testleri sunuyor
    http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/
    ikinci olarakta,
    ctrl f yap msi g33 yaz,anakartta sorun yaşayan arkadaşa açıklama yapıyor
    mod biosa ihtiyaç yok felan diyor
    bir göz gezdir
    http://www.overclock.net/t/1431723/mod-lga775-support-for-lga771-xeon-cpus/870

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: Ruh Adam Teki

Sizin anakart ve power neydi?

Xeon e5450 mi 5460 mı?

Xeonlara oc yapılıyor mu, nasıl yaptınız?

Ddr2 ocz reaper 1066 mhz 2.2v cl5 ram yeterli mi?

Ddr3 lga775 anakart almak daha mı mantıklı?

benimki e5450, bu işlemciye oc biostan çarpan mhz arttırılarak aynı normal işlemciler gibi yapılabiliniyor. ddr3 olan sistem daha iyi olur, gelsin eksiler :)

771 soket hakkında araştırma yaparken rastladım hocam Avatarlarımız benziyor

baktım aa ben yazmışım dedim okudum dedim ben hiç E5450 kullanmadım :)

neyse soruma geleyim hocam 771 soket için soğutucu lazım 2 adet ama fiyatları maşallah işlemcilerden pahalı bir bildiğiniz varmı ? yoksa gidip 775 Stok alıp ayakları kestirticem 771 ile 775 soket yüksekliği aynı çünki

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

quote:

Xeon e5450 mi 5460 mı?

benimki e5450, bu işlemciye oc biostan çarpan mhz arttırılarak aynı normal işlemciler gibi yapılabiliniyor. ddr3 olan sistem daha iyi olur, gelsin eksiler :)

neyse soruma geleyim hocam 771 soket için soğutucu lazım 2 adet ama fiyatları maşallah işlemcilerden pahalı bir bildiğiniz varmı ? yoksa gidip 775 Stok alıp ayakları kestirticem 771 ile 775 soket yüksekliği aynı çünki

Memnun oldum hocam, avatar benim arabamın resminden uydurma, ben xeon islemciyi 775pin anakartta kullandimiz için sorunun cevabını veremiyorum. Bu konu ile ilgili actigin konuyu hatırlıyorum ilginç bir proje olacak eger dediğini hayata gecirirsen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

quote:

quote:

Xeon e5450 mi 5460 mı?

Memnun oldum hocam, avatar benim arabamın resminden uydurma, ben xeon islemciyi 775pin anakartta kullandimiz için sorunun cevabını veremiyorum. Bu konu ile ilgili actigin konuyu hatırlıyorum ilginç bir proje olacak eger dediğini hayata gecirirsen.

Hocam maliyet kısmı tamam sadece doların düşmesini bekliyorum

anakart çift PSU istiyor tek dezavantajımız o ve birde 771 Soğutucu çevremde benim gibi birşey geliştirmek isteyen bilgisayarcı vs de yok insan tek başına ne kadar düşünürsen düşünsün biyerde öteye zor oluyor

cevap için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.