Şimdi Ara

780 SLI nasıl bilirdiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Asus 23'' MX239H AH-IPS LED Monitor kullanıyorsan SLI yapmanın bir anlamı yok sana bir getirisi olmaz. Eski bir croosfire kullanıcısı olarak çift kartlardan uzak durmanı tavsiye ediyorum, maddi gücüne göre alabileceğin en iyi tek bir kart al sonra 2-2,5 sene arkana bile bakma, farz edelim bunun yanına bir kart daha ekledin oyun oynama ömrünü 6 ay hadi bilemedin 1 yıl daha uzatırsın eninde sonununda kartlar patates olacak satmaya kalkacaksın satamayacaksın anlayacağın verdiğin paraya değmez. Enerji tüketimi, oyunların yazılım problemleri örneğin BF4 hala çift kartı desteklemiyor ve problemli
  • Iyi bilirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3adet full HD ile 780 lightning slı kullanıyorum eğer tek monitör ve full HD kullanıyorsanız 780 slı gereksizdir ha zevk için 760 slı öneririm tek monitörde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mur88 ; 780SLI düşünüyorum ve nasip olursa olacak. Fakat 2k çözünürlükler benim hiç ilgimi çekmiyor. Onun yerine 1080p 120 veya 144 düşünebilirim ama şuan için mümkün değil ilerde olur. Kaldı ki 7990' da 1080p 60hz'de kullandım halimden memnundum. Elbet 120/144 monitörler oyuna olan katkısı çok iyidir ama benim oralar da pek gözüm yok nedense yani şuan için sadece ekran kartı için odaklanmış durumdayım. 120'lik monitör ilerde olur inşallah.

@İOT ; Hocam görüşüne saygı duyarım ama 7990 kullandım 60Hz monitör de olsa çok çok getirisi oldu bana ve halimden de çok çok memnundum. Şuan içn tek kart düşünmüyorum. Yukarı da yazdığım gibi şartlar müsaitken neden olmasın.

Teşekkür ederim yorumlar için, yarın kartı servise yolluyorum. Hayırlısı olur inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.