Şimdi Ara

780 Ti AMP Sli ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size bir sorum olacak umarım yardımcı olabilirsiniz elimde 780 ti amp edition iki adet ekran kartı bulunmakta ve ben sli olarak kullanmaktayım. Şöyle bir sorun ile karşılaşmaktayım tek ekran kartını kullandığımda windows çok seri bir şekilde açılıyordu ve oyunlara ani fps düşüşleri yaşamıyordum iki ekran kartında ise performans artmasına rağmen windows geç açılıyor yani tek ekran kartından biraz daha geç ve ani fps düşüşleri oluyor çok rahatsız edici değil ama örnek veriyorum 60 fps deb 55 fps ye ani bir düşüş oluyor ve bu esnada hafif bir takılma yaşatıyor ve sinir bozucu gerçekten :) sonra biraz daha internette araştırma yaptıktan sonra bunun gibi sorunların iki ekran kartının clock değerlerinin farklı olamsı olabileceğini farkettim. Bunun üzerine sizden fikir almaya karar verdim. İki tane birebir aynı ekran kartının clock değerleri birbirinden farklı olabiliyormuş ben pek overclocktan anlayan birisi değilimdir yüzeysel olarak bilgi sahibiyim. Ekran kartlarının birinde nvidia inspector ile baktığımda est. max diye bir değerin iki kartta birbirinden farklı olduğunu farkettim. Ekran kartlarının size inspector img lerini gönderiyorum eğer bir farklılık var ise bunu nasıl eşitlerim bana yardımcı olabilir misiniz?780 Ti AMP Sli ile ilgili780 Ti AMP Sli ile ilgili

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.