Şimdi Ara

780 Tİ SLİ PSU TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: evad3rs

arkadaşlar tavsiyeleriniz için tşk ederim
    CORSAIR CP-9020008-EU AX Serisi AX1200i 1200W 80+ PLATINUM u sipariş verdim çok saolun

Hayırlı olsun.Doğru tercih olmuş.Iyi günlerde kullanın.780 tilerin yakıtı sağlam olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

CORSAIR CP-9020008-EU AX Serisi AX1200i 1200W 80+ PLATINUM u sipariş verdim çok saolun

Corsair, Silverstone, Seasonic markalarının 3'ünün de orta-üst seviye ürünlerine tam olarak gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Güzel bir seçim olmuş, hayırlı olsun.
  • İmzamdaki powerın 1000W olanını tavsiye ederim. Ama 780Ti SLI almışsınızda, neden 3770K işlemci seçtiniz anlamadım. Yeterli değil demiyorum, genelde öyle sistem kuran 4770K alıyor en azda ondan. Hayırlı olsun, 5 monitör kullanacaksanız 780Tİ SLI çok işinize yarar, ama 23 veya 27" monitörünüz var ise boşa para vermişsiniz.
  • Hocam imzanızda görmüştüm logitech için iddaalı bir cümle vardı sanırım ayrılık vakti

• Vardı. Hala da var, içimizde saklı. Bana Z'ler bitmez, kendikimi sattım bu 2.si bunu da satarsam ne alırım bilemiyorum. Satmak istemiyorum, çünkü DTS müzikler çok güzel. İstiyorum, çünkü full açamıyorum hakkını veremiyorum sistemin. Monitör de lazım, sağlam bir monitör bulursam takas da edebilirim belkide.

Yarama tuz bastığın için de teşekkürler.
  • quote:

hayırlı olsun, bende tam sıze onu önericektim.
  • ya ben sistemi çok önceden toplamıştım 3770k ilk çıktığında almıştım o zaman da bende r5970 vardı bu ekran kartı ile darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyordum imdadıma yetişmişti

zaten intelin ddr4 destekli 5670x işlemcisini bekliyorum onu alacam
  • bütçe nedir bilmiyorum ama şunu öneririm kesinlikle

CM Silent Pro Hybrid 1050W
    http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=3056
  • quote:

ya ben sistemi çok önceden toplamıştım 3770k ilk çıktığında almıştım o zaman da bende r5970 vardı bu ekran kartı ile darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyordum imdadıma yetişmişti

zaten intelin ddr4 destekli 5670x işlemcisini bekliyorum onu alacam

5670x alınca nicknamenizinde gôrünür olduğu bir fotoğraz karesi bekleriz.

• benim olduğuna kesinlikle inanacağınız fotoğraf paylaşacağımdan hiç şüpheniz olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.