Şimdi Ara

7800 TIP TERCİHİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
6
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mesele eğitimse kocaeli tıpı tek geçerim bu saydıkların içerisinde. ben de orda okuyorum, kafadan sallamıyorum yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haskin97 H kullanıcısına yanıt
    Manisanın cogu hocasi ege ve dokuz eylul mezunu.Gayet donanımlı iyi hocalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tıp fakültesini tercih edecekken hocaları kadar hasta potansiyeli de önemlidir. Ki çok daha önemli aslında. Zira başlayınca duyacaksın, "hastalık yoktur; hasta vardır" sözünü. Kitabi bilginin sana katacakları bi yere kadar olacaktır. Ben Erciyes'ye okuyorum. -Tıp okuduğuma pişmanım ama önerilerimin bu pişmanlıkla alakası olmayacağını tüm samimiyetimle belirtebilirim.

Bize İç Anadolu'nun pek çok ilinden hatta Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinden sık sık hasta gelir. Türkiye'de hatta dünya literatüründe çok nadir görülen hastalıkları geçiren hastalara rasladığım olmuştur. Hastanesi büyüktür ve hastane şartları da Türkiye'nin pek çok ilinden iyi durumda diye düşünüyorum. Bunu Erciyes'e gel diye söylemiyorum, aklında Batı illeri varsa tabi ki kendi kriterin doğrultusunda değerlendirmelisin. Ama Eskişehir ya da Manisa'daki okulların bizden iyi olmadığı bi gerçek. Daha çok bulundukları şehir itibariyle tercih edilen yerler. Yakınında Ankara ve İzmir varken pek çok hastanın-hatta kompleks vakaların- bu şehirleri tercih etmeyeceği gerçeği var. Ha benim için şehir önemli, okuduğum yer önemli dersen karar senin tabi ki.

Bi de şunu bırakayım, doktorlarsitesi sağlık camiasının önde gelen sitelerindendir. Belki fikir edinmen açısından faydası olur.http://doktorlarsitesi.net/2016/07/22/tip-alaninda-turkiyenin-en-iyi-30-universitesi-aciklandi/

Bu da aynı sıralamanın 2015 Aralık listesi:http://www.cnnturk.com/universiterehberim/tip-ve-saglik-bilimleri-alaninda-turkiyenin-en-iyi-universitesi-hangisi?page=17

Tercih dönemi ve hayatında başarılar. :)

• Hocam bekle 6300 e düşünce alırsın boşa ip harcama!!!

• fairyytalee F kullanıcısına yanıt
    Olursa Kocaeli derim, ben de orayi yazicam sanirim arastirdim, okuyanlarla konustum olumsuz bir sey daha yok fakülte hakkinda

• fairyytalee F kullanıcısına yanıt
    Hocam benim siralamam 10 215 pamukkale tip 10 600 ile girer miyim sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kb824 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.