Şimdi Ara

780G çipli sorunsuz anakart lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başım ağrımasın istiyorum..sorunsuz olsun..ısınma derdi olmasın hangisi daha iyidir ?? bide ömrü uzun olsun 1 senede bozulmasın istiyorum..

Gigabyte
    ECS
    Biostar

Hangisini almalıyım..normal bi ev kullanıcısıyım fazla overclock yapmam..zaten hiç yapmadım..bios güncellemeside daha önce hiç yapmadım..önerileriniz lütfen..yanlız ecs den baya bi soğudum çok sorunları var ve fazla ömrü yok diyolar..

• Bende tam bu anakart ile ilgili topic açacaktım. Katı kapasitörlü 140watt'a hazır bir mini atx 780g sonunda ülkemize teşrif ettiler. Gigabyte'ı da bekliyoruz.

Ben bu anakartta gigabytedaki gibi onboard ses ve e-sata üzerinde duruyorum. Oxford e-sata chipli Harici diskler j-micron yonga kullanan anakartlardaki kullanılan yonga uyumsuzluğu nedeniyle sorun çıkartıyor. Bu anakartta ne var bilmek lazım.

Birde onboard sesin kalitesi konusu var ki başka hiç bir anakart firmasında görmediğim ALC1200 isimli yonga kullanılmış gözüküyor .Gigabyte'da kendine ALC889 yongası seçmişti bu iki yongayıda Realtek sitesinde göremiyoruz dolayısıyla driver için anakart üreticisine sormak gerekiyor. Realtek'in ses Gigabyte'ın anakart revizyonu ile ilgili sorularıma yanıtları.

Realtek : Dear Customer ALC889A is a customized ASIC for Gigabyte only.Under the agreement with Gigabyte, we're not able to public the product information from our side. We'll suggest you to contact Gigabyte directly for the detailed product information of ALC889A.Sorry for not able to help in this inquiry.

Gigabyte: Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, the specifications of revision 1.0 and 1.1 are exactly the same. For different revisions, there are some slightly changes for materials/hardware. Maybe the same components but provided from different vendors. Maybe it is from same vendor but made in different factories. By the way, GA-MA78GM-S2H Rev 1.0 or Rev 1.1 all has the same performance.

Başka bir sitede yukarıdaki ürünün ses performansı konusundaki görüşler....

http://www.digit-life.com/cgi-bin/topic.cgi?id=2:71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 10 Ağustos 2008; 13:06:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.