Şimdi Ara

780Ti vs 980 KİNGPİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet ÖZKAN

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ekran kartı değişimi yapacağım. Şu anda elimde 970 var onu satıp bunlardan birini almayı planlıyorum. İmzamda 295X2 yazıyor çünkü amazonda onu çok uygun bir fiyata bulmuştum indirim kalkmış fakat. 980 Kingpin çıkacak yakında sizce onu mu almalıyım yoksa 780Ti Classfield mi almalıyım yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
    Bu arada amazon.com'da ürünlerin Türkiye'ye gönderilip gönderilmediğini nasıl anlarım?

GTX780 Ti nin , neredeyse her çeşidini kullandım bunlar arasında classified ve kingpin de var. Kingpin öyle sandığınız gibi iyi oc olan bir kart değil en azından hava ve sıvı soğutmada öyle değil LN2 de iyi olabilir ama o 7/24 kullanacak ev kullanıcılarına hitap etmiyor sadece sıvı azot ile dünya rekoru kıracak kişiler için iyi. 980 , 780 Ti den üstün bir kart değildir alım yaparken bunu göz önünde bulundurun, testlere göre birbirlerini geçtiği durumlar mevcut. Hangi kartı alayım derseniz evga tarafında classified , Asus isterseniz Matrix alın derim, 980 yada 780 Ti olması konusu fiyatı ve sizin tercihinize bağlı.

• JCB kullanıcısına yanıt
    Puanları ile ilgili birşey söyledim mi ben ?

İstediğin siteye girip bakabilirsin , sonuçta test edilip yazılan rakamlar bunlar.Kaynağı araştırmak sana kalmış.Sadece ufak bir örnek vermek istedim.

Herkesin tercihi farklıdır.O farklı bir durum arkadaşım.Bana sorsan ben ikisinide tercih etmem.

Arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • 970 den gecilecek kartmi onlar.yeminle gulme krizi gecirdim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında 780Ti düşünüyorum 980 çok iyi bir kart değil bana göre ama demin gözüme çarpan 295X2'ın 740 Dolar olduğunu gördüm.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    970 beni karşılamıyor yetmiyor yani ve sorunlu olmasından dolayı satacağım. Bellek sorunu genel hepsinde var.
  • %10 performans artışı sizi memnun edicek ama dime ?

Enteresan.

• Wictors W kullanıcısına yanıt
    Evet. Şimdi amazondan 295X2 buldum uygun fiyata onu alacağım. %10 mu %50 mi artar bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet ÖZKAN -- 4 Şubat 2015; 13:42:19 >
  • Mehmet ÖZKAN M kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bari yapmayın.970 satıp R9 295x2 almak demek hem güç tüketimi hem de ses bakımından sizi rahatsız edecektir.İllaki birşeyler alacaksanız bir adet daha 970 alın.Sli yapın.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    295x2 su soğutmalı olduğundan çok ses çıkarmaz. SLI da birinci kart 100% de çalışırken öbürü 75% çalışıyor. 295X2 yi çok ucuza buldum amazondan.
  • canguler917 kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum zaten.
  • 295x2 çok elektrik faturasına yansır mı? Yoksa 780Ti alacağım.
  • buradan matrix gtx 980 ile bir takım bilgilere ulaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

Hocam 780!ti classifield kullandim sli imzamda mevcut fakat 3 gb ram yetmiyir 2k ustunde malesef. Onerim 980 yonunde zira bende 2 tane 980 classifield siparisi verdim ha kingpin suan on siparis alabiliyorsan onu al ama hava sogutmada pet getirisi olacagini dusunmuyorum yinede son karar senin . Bu konuda daha detayoinbilgiye sahip arkadslR var forumda umarim yardimci olurlar.

Afedersiniz yanlis anlasilmasinda bu kadar donanimi ne yapiyorsunuz acaba sorabilirmiyim profesyonel grafik tasarimla ugrasanlarda bile boylesine bir bilgisayar yok.Merak ettim soruyorum tesekkurler.
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Peki memnunmusun oyun performansından? Amazondan getirtebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet ÖZKAN -- 5 Şubat 2015; 13:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet ÖZKAN

Peki memnunmusun oyun performansından? Amazondan getirtebilirim.

Yakın zamanda bir çok oyunun test sonuçlarını incelememe dahil edeceğim. Performans olarak çok çok iyi. Kart çok ısınmıyor ve anında soğuyor. Oldukça sessiz çalışıyor. Oyunları genelde 4K çözünürlükte oynuyorum DSR teknolojisi oldukça iyi. Dying Light oynuyorum bu aralar her şey son ayarda sıkıntısız şekilde gidiyoruz bakalım. Görünüm olarak da harika olduğunu söyleyebilirim :) Bilgisayarda ses yapan tek fan işlemci fanı bende.

Bu arada doların yükselmesi kötü oldu şimdi alacaklar için. Ben 2,3'ken aldım karttan 2,35 olarak çekilmişti. Şimdi dolar 2,45 karttan 2,5 olarak çekerler. Bi matrix'in gelişi hızlı kargo ile tabi 825 dolar o da TL ile yaklaşık 2065 TL. fazladan 120-130 tl gibi bir şey gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boogiee90 -- 5 Şubat 2015; 14:00:09 >

• Bari gtx 970 i cekilisle forumda ver de birine hayri dokunsun
    Edit: r9 295x2 alip elektrik faturasina yansir mi demek ayrica bir ironi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE04D47E5 -- 5 Şubat 2015; 14:22:45 >
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Toplam kaç dolar tuttu vergi masraflar vs. vs.?
  • Hocam onu satıp alacağım zaten yapabilsem yaparım.
  • Anladim ne diyelim hayrini gor alinca test felan ayrintili inceleme yaparsin artik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.