Şimdi Ara

79.99’luk yeni pakete geçemeyenler! (MUTLU SON) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onlar zaten Türk Telekom ne derse onu söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Turknetdestek geri dönüş yaptı ve bildirdiği olay "Sistem altyapı sorgusunu sizin için otomatik olarak yapıyor ve hattınız desteklediği en iyi değreleri size sunuyor. Bu sebepten dolayı bu durumu yaşıyor olabilirsiniz. Hattınızın desibel değerine kadar ölçüyor."

Yani bu demektir ki sistemdeki hata yüzünden paketimi yükseltemiyorum. Manuel olarak kontrol sağlattırabilirsem haber veririm tekrardan.
  • 79,99 TL lik 75 mbit hıza çıktık fakat 35 mbit den daha kötü duruma geldi.

Öncelikle modemdeki snr değeri düşüyor parazit artıyor modemki hata değerleri yükselmeye başlıyor ve modemde buna karşılık hızı yavaşlayıp ping değerini yükseltiyor. 35 mbit teki stabil durum yok oldu download düşükten başlayıp dalgalı yükseliyor, fiber kutusuna 100 metre mesafedeyiz yinede 75 mbit verimli değil. 50 mbit üzeri VDSL de fayda vermiyor. 75 mbitten 35 e düşmek için yazısıyorum.

• Starforces S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bizim fiber kutusu binamın tam karşısında. SNR değerlerim şu an iyi benim. Sizin 35 mbps hızınız varken snr değerlerinizin yazdığı bir ss var mı acaba elinizde? Bir karşılaştırma yapayım
  • Selamlar, bende 35 mbit tarifesini kullanırken SNR değerim indirme olarak 34.8, yükleme olarak 34.6'ydı. 75 MBit tarifesine geçtikten sonra indirme SNR değerim 22.2, yükleme değerim ise neredeyse sabit kalarak 34.2'ye düştü. CGNIP muhabbetinden ötürü olabilir diye düşünüyorum bu zayıflama. Bariz bir düşüş var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Selamlar, bende 35 mbit tarifesini kullanırken SNR değerim indirme olarak 34.8, yükleme olarak 34.6'ydı. 75 MBit tarifesine geçtikten sonra indirme SNR değerim 22.2, yükleme değerim ise neredeyse sabit kalarak 34.2'ye düştü. CGNIP muhabbetinden ötürü olabilir diye düşünüyorum bu zayıflama. Bariz bir düşüş var çünkü.

Snr'nin düşmesi normal. Dsl'de hız arttıkça snr düşer. Modemdeki ulaşılabilir hız da buna göre hesaplanır. Snr 8'in altına düşmediği sürece sorun yok. 22 gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 6 Eylül 2018; 22:01:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    SNR değeri gayet iyi de hocam. Şu an için her hangi bir problemim yok. Dosyaları ortalama 8.2 MB/S ile indiriyor. Gayet yeterli bir hız benim için.
  • Paket geçişi sağlanmıştır. İlk mesajımda ss leri koydum nasıl yaptığıma dair

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende zyxel vmg3925 var
    35mbps de iken snr 33.4 tü
    şuan 99999kbps tanımlı ,snr 15.1
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Benim şu anda 11.6 dB. Önceden de 29.3 dB di zaten. Ancak herhangi bir kopma yok şu anlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wr4tch

Benim şu anda 11.6 dB. Önceden de 29.3 dB di zaten. Ancak herhangi bir kopma yok şu anlık.
    Hiziniz 90mbps

Snr yi 8db e çekince kac Mbps hız alıyor

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bilemiycem, 100 mbps e yakın bir değer verebilirler ancak kopmalar yaşanabilir diye vermediklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TevfkGul

Bilemiycem, 100 mbps e yakın bir değer verebilirler ancak kopmalar yaşanabilir diye vermediklerini düşünüyorum.

Asus modemlerde snr stabilizasyon ayarları var. Onlar 100 mbps vermiştir ancak asus snr'yi yüksek tutmak için hızı düşürüp snr'yi 11'e çekmiştir.

https://forum.donanimhaber.com/store/94/ed/73/94ed73b934d9242ebb69e2ff2764b05f.jpg

Burdan snr'yi 8'e ayarlayınca nasıl oluyor?

Az önce denedim ancak bir şey ifade etmedi. Birazdan tekrar deneyeceğim.

Hocam denedim 8-11 arası değerleri internet bağlantısı kurulmuyor sıkıntı çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TevfkGul

Hocam denedim 8-11 arası değerleri internet bağlantısı kurulmuyor sıkıntı çıkıyor.

Anladım hocam. O zaman kalsın, 11 snr'de 90 mbit de iyidir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.