Ekran kartınız Referans Tasarım ise resimdeki gibi ısınması normaldir marka fanboyu degilim fakat Genel konusmanız bence yalnış.
Fikriniz güzel olumlu sonuçları vede SS leri bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Awriyedikkat
Ekran kartınız Referans Tasarım ise resimdeki gibi ısınması normaldir marka fanboyu degilim fakat Genel konusmanız bence yalnış.
referans tasarım konuyu açan kısının kartı zaten. okumadan konuyu tam olarak yorumda bulunmayınız. zaten 4-5 tabaka bakırda olsa aradralrındakı ısı ıleyısımı transferi asla tek plaka gıbı olmaz. hata orda bır cok plakayı blackpate olarak ırlestırmekte bence.
ama güzel bır calısma tebrıkler.
ya zaten tek plakaistediğin şeklinde bakırı bulmak zor hemde çok pahalı 0,8mm lik plaka 80 lira civarı ve kafanıza göre 15cm x 30cm bu ölçülerde bulmanız lazım oda çok zor 70cm X 70cm 4mm lik bakır plaka 720.tl bilmem anlatabildimmi ki 4mm lik bakırı kesebilmen için plazma ya lazer cnc bulman lazım oda heryerde yok... router cnc ler bile 0,8mm plakayı zor kesti oda bakır hızlı ısındığı için routerin ucu yapışıyo ve uç kırıyo... işin özü bu !!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Havana_Brown
quote:
Orijinalden alıntı: Awriyedikkat
referans tasarım konuyu açan kısının kartı zaten. okumadan konuyu tam olarak yorumda bulunmayınız. zaten 4-5 tabaka bakırda olsa aradralrındakı ısı ıleyısımı transferi asla tek plaka gıbı olmaz. hata orda bır cok plakayı blackpate olarak ırlestırmekte bence.
ama güzel bır calısma tebrıkler.
Ben konuyu sonuna kadar okudum zaten yorumumu öyle yaptım.
Bakır plakada soğutulmayacak alanlar da delikler açılsaydı , kasa içindeki hava dolaşımından faydalanılabilirdi.Güzel olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme