Şimdi Ara

7990 vs r9 280x (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7990' i 280X ile kiyaslamak ve 7990 eskidi demek saçmalamakta sinir olmadigini göstermektir.

7990 denilen kart 2-3 ay öncesine kadar dünyanin en iyi ekran karti sayiliyordu onu size diyen her kimse aynanin karsisina geçip kendine bi tokat atsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 21 Temmuz 2014; 2:17:46 >
  • Guru3d de epey tartışmalara girdim. Driver modlayanlarlada baya içli dışlı oldum kendimde modladım.

Amd nin gcn 1.0 1.1 belki 1.2 ve 2.0 gibi mimarileri var. En az gcn 1.1 olan yeni mimarili 7790 eski sürücülerde epey süprizli bir kart. Ama yeni sürücü geldikçe değişti. Garip buglar yavaş yavaş temizlenip işler tersine dönmeye başladı.

Crossfire kısaca yaş iş. Amd her oyuna düzgün crossfire profili çıkarana kadar oyun cf randımanı vermiyor.bazen profilde yetmiyor.

Kendinden crossfirelı kartlar daha stabil ama süprizlere biraz açık.

7990 gcn kaç? Çünkü mantle olsun yeni sürücüler olsun gcn 2.0 ı hedef alıyor başlangıçta...

R280 ler gcn 1.0 r290 lar gcn 2.0

Gcn 2.0 lar true audio hd destekliyor ve mantle da gcn 1.0 da yüzde 10 fazla fazla fps geliyorsa 2.0 da yüzde 30 40 daha fazla fps geliyor misal....

Nvidia sürücüleri daha stabil.
    Heleki notebooklarda bu fark çok ciddi seviyelere çıkıyor.

Edit: konuyu eksileyen herhangibir yazdığım hakkında neden böyle dedin yada burası yanlış derse açıklama yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 21 Temmuz 2014; 3:13:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.