Şimdi Ara

7DEN 77 BÜTÜN FORUM ÜYELERİ GİRSİN BU TOPİÇE(SAVAŞMI İSTİYORSUNUZ GEREKİRSE SAVAŞIRIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hindi cumhuriyeti turkey in anlamı gibi acılan topiçler neden bu kadar ilgi görüyor ve aynı zmanda durmadan aynı topiçler acılıyor bunların hepsi anlasmalı türkleri aşalıyorlarrr benim ülkemi aşalayıcı kelimeler kullanmayınnnn bizim sabrımızı tşırmayın aksi taktirde... YÖNETİMM TEPEMİZİN TASI ATMAYA BASLADIII HABERİNİZ OLSUNNNNNNNNNNN bizlere darbe yaptırmayınnnnn illaki sert birsekildemi konusmak gerekirrr ssiyasi konu yer almasın diyorsunuz yasak diuyorsunuzzz böyle haberlere izin veriyorsunuz belki beni siteden engelleyeceksinizzzzz bizler dogrular için savastıkkk gerekirse yine savasırız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GECEGÖRÜSÜNET -- 23 Ağustos 2005, 12:53:38 >

• Ağır S A L A K diye bir terim var ve sen bunu layıkıyla hakediyorsun.O konuları açanlar ve katılanların duyarlılığı zoruna mı gitti. İnternet aleminde her zaman birilerin tepesi atar ve her zaman görülürki klavye erkekliğinden başka bir şey değildir bu,tıpkı senin yaptığın gibi. Gelip görüp görebileceğin en mantıklı ve özgür forumlardan birine sallama dalma,ayıp oluyor.

Ayrıca bu konu ne zamandan beri siyasi oldu.Sen bunun siyasi olup olmadığını ayırt edecek yaşta veya zekada bile değlsin belli ki. Kapa çeneni katkı yapmayacaksan bari köstek olup edepsizlik yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quazar -- 23 Ağustos 2005, 20:27:38 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: quazar

Ağır S A L A K diye bir terim var ve sen bunu layıkıyla hakediyorsun.O konuları açanlar ve katılanların duyarlılığı zoruna mı gitti. İnternet aleminde her zaman birilerin tepesi atar ve her zaman görülürki klavye erkekliğinden başka bir şey değildir bu,tıpkı senin yaptığın gibi. Gelip görüp görebileceğin en mantıklı ve özgür forumlardan birine sallama dalma,ayıp oluyor.

Ayrıca bu konu ne zamandan beri siyasi oldu.Sen bunun siyasi olup olmadığını ayırt edecek yaşta veya zekada bile değlsin belli ki. Kapa çeneni katkı yapmayacaksan bari köstek olup edepsizlik yapma

ADAM GİBİ KONUS SALAKOOOOOOOOOOOO KİM LAN BU ÜLKEYEEEEEE ((((((HİNDİ CUMHURİYETİ))) DİYORSA VARYA BEN ADAMIN TEPESİNE ÇÖKERİMMMMMM SENİN YASIN KAÇÇ LANNNN BEN OSMANİYE KADİRLİ ÜLKÜ OCAGI BASLKANIYIMMM BENİMLE ADAM GİBİ KONUUUUŞŞŞŞŞŞ SEREFSİZZZZ

• Ağır olun molla desinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.