tmm geliom nick MrEko..losttan esinlendim mi neorc var bende sende ne warsa ondan acam bide senın sehre gelmek icin ugrasmiim
Bende human fighter Daggerci yapicam kutu acmak icin^^
yeni serverda bende char actim. fakatgörevi bitiremiyorum. quest monsterlarin oldugu mekanda 20 kişi var. Moblar 1 sn hayata kalıyor:D. Kısmet bugune artık. 250 bin adena 1 class guest itemi. 100k zor topladim oda silaha gitti. Bi 1 class olalimda. Sandiktan para yapariz. 10x serveri %99 Rus. Yazılardan hicbisey anlaşılmıyor. GM shoptaki degerli itemler coin luck denen bi itemle alınıyor. Bu item de Dolar ile sitede satılıyor. Parası olan 1 haftada S grade olur. 10x server sahiplerinin farm yeri. MAsrafların çıkması gerek. Bence 7x in serverina 10x yüklediler. Yeni makina gelene kadar da 7x acılmaz bizim.
Bencede öyle oldu. 7x kapandi 10x acildi. Ben 1. clas görevi dün gece bitirdim Human fighter açan çok sayıda kişi olunca quest moblarının başında bekleyenlerde o denli çok oluyo. Moba ilk vuran kazanir hesabı oldu akşam. D grade scrol cikarmaya başladım. mustafa ile biras kastık birazda dwarf kovalamaca oynadık Düşük lvl de pvp bi başka kı kı kı
Selam Abyss 7x TrapRock sakinleri ve oyundaki diğer arkadaşlar..
Ben diyorum ki ; Server açılana kadar High rate bir serverda toplanalım PVP nin dibine vuralım. Sikipi iş birliği ile ortalığı dağıtalım GM ile papaz olalım vsvsvsvs
yorumlarınız plss
Ben burayı öneririmhttp://www.lineage2forever.com/35 Server C4 ama çok eğlenceli. Girdiğinizde donateleri gördüğünüzde korkmayın çünki sadece dagger vs dagger pvp yapacaz ve gerçekten çok eğlenceli. Sadece daggerların kasabildiği MOS Deep die bir yer var orada full daggerlar var ve pvp hiç eksik olmaz orda. ben gelecek arkadaşlara destek olurum. 2 Saate kalmaz 78 olursunuz. 3 gun once itemlerimi townda dağıtmıştım ama ben kirli çıkıyım. 35 tane Life stone Lvl 2 var ki bu 20 kişiyi donatır^^ Destek olurum gelmek isteyenlere
Güzel teklif arif. Ama ben derimki server gelene kadar eglencelik 300x de party pvp yapabiliriz. c4 clienti herkezde olmayabilir. Ki ben dahil cogu traprock üyesi c4 clientlarını sildi. 300x de akşam char açiyorum . Mass pvp ye beklerim. Ben bishop olacam.
quote:
Orjinalden alıntı: anthon
Güzel teklif arif. Ama ben derimki server gelene kadar eglencelik 300x de party pvp yapabiliriz. c4 clienti herkezde olmayabilir. Ki ben dahil cogu traprock üyesi c4 clientlarını sildi. 300x de akşam char açiyorum . Mass pvp ye beklerim. Ben bishop olacam.
Ado,
300c te ciddi para sıkıntısı var,geçenlerde 2 saat kadar takıldım bi C grade parası çıkaramadım malesef. Level çok çabuk yükseliyor mavi moblardan para düşmüyo. İlk mobu kestiginizde lvl 6 oluyo gerisini siz dusunun. Her türlü material item vs tradir larda var akat para yok..
para kazaniriz. sorun değil. bende bi som vardi. Onu satariz:D. Saka bi tarafa raid keselim. 300x de raid droplari her raidden full drop olacak sekilde editli. Yani kesecegimiz her raid bize full drop verecek. 4 tane destro gerekli. Ben bishop. Asok Warcryer, BD ve SWS dual olur. 1 de DA gerekiyor. dual sws ve BD kulalndigimizdan party 2 de okcu,copcu vs char alabiliriz. 2 saatte level olaylarını hallederiz. 3 class görevleri de var burda. Bu biraz can sıkacak. 2 gunde herkezi S yapariz. Sonra da isteyen main charini acar.
unutmadan bunlara bence gerek yok. 7x acilacak. O zaman kadar DVD, DIVX tavsiye ediyorum. Amma illa l2 derseniz 300x de show yapalim.
quote:
unutmadan bunlara bence gerek yok. 7x acilacak. O zaman kadar DVD, DIVX tavsiye ediyorum. Amma illa l2 derseniz 300x de show yapalim.
heal atarim. EE de acabilirim. Zor enemy lerden toplu kacariz:d
quote:
fantezi yapariz habire.bi ara esmiştik burda ruslr neye ugradığını sasırmıştı:)))gene esebiliriz inceden hehe
quote:
bi karar verin yawww.
DIVX mi..?
300 x mi...?? Hangi "x"
wala ben öle dvx mivix bilmem benim pcde sadece la2 we onla ilgili seler olur bu akşam once surda pvpler konmuswww.fogofwar.eu ordan izlicem.sonra 300xte xhar denemelrine dewam edecem yalnz oyun sıkıyor ama ben bunu bir eğitim olark görüyorum:)))bir arada paladin denicem.
300X Derseniz benim orda ES var (Buf+noble=5kk) para sıkıntısı olmaz. ben gerekli desteği veririm. bir ara 9 kkk para yapmistim orda^^ Sonra yine dağıttım bizim turklere ama yine bişiylerim olucak kıyıda köşede. Baium ringim ve bews var. gerekirse BEWS yi satarım. karar verin onagöre bişiler yapak.
quote:
Orjinalden alıntı: AsoK
wala ben öle dvx mivix bilmem benim pcde sadece la2 we onla ilgili seler olur bu akşam once surda pvpler konmuswww.fogofwar.eu ordan izlicem.sonra 300xte xhar denemelrine dewam edecem yalnz oyun sıkıyor ama ben bunu bir eğitim olark görüyorum:)))bir arada paladin denicem.
5kx rate li bi server vardı, oldukçada kalabalık ismini şuan hatırlayamadım,bulunca size haber vericem. orası denemeler için falan daha uygun.
bi server vardi 2milyon x. hersey 1 adena. ench de baium ring de. S sa li itemlerde:d. ama cok zor bi server. 1 saat enchant yapion safe ench de 26