Şimdi Ara

7yi 10 gibi hızlı açıp kapama imkanımız varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki cihazda 10 yüklü ben beğenmedim 7ye göre artısı hızlı açılıp kapanması bu olayı 7dede yapabilirmiyiz cihazda 8gb ssd var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır hızlı açılma özelliği windows 8 ve windows 10' da var...
  • Yenisi varken neden eskisini kullanmak istiyorsunuz ki?
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    hocam bi kaç yöntem varda deniyemiyorum win7li cihaz yok elimde

• 25grudnia kullanıcısına yanıt
    hocam yeni tmm ama performans da ahım şahım artış yok hem içime sinmedi

• adv11 kullanıcısına yanıt
    İçine sinmediyse kur 7yi gitsin. Ama öyle 7-10 sn bekleme. Mesela benim sistem 20sn de açılıyor. Bence muhteşem. Eğer 20-30 sn arası bi skor yakalarsan öp başına koy.

• Benim bilgisayarımda en hızlı açılma süresi 8-10-8.1 şeklinde. Windows 8 boot ekranı sadece 5 sn sürerken 10da 7sn, 8.1de 10sn falan sürüyor. SSD kullanmıyorum 320lik Segate HDD var.
  • peki ultimate mi profesyonel mi kurayim ultide bazı gereksiz şeyler var performans.açısından hangisi iyi

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    hocam 8 ve 10da cihazı tam kapamiyor herhalde ramemi atıyor nasıl hızlı açıyor çalışma şekli nasıl

İkisini de kullandım ama çok az. Ben şu an home premium kullanıyorum ve çok memnunum. Ama ultimate daha iyi sanki? Karar senin. Çok fazla takılma kur birini gitsin.

• tmm hocam 64bit pro veya home premiumu yapistircam

Aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

hocam 8 ve 10da cihazı tam kapamiyor herhalde ramemi atıyor nasıl hızlı açıyor çalışma şekli nasıl

Ramde veri saklanmaz çünkü bilgisayar kapandığında ramdeki herşey silinir. Bilgisayar kapanırken sistem açılış dosyalarını hiberfil dosyasına kayıt ediyor ve tüm dosyalar tek konumda olduğundan çok daha hızlı bir şekilde açılış gerçekleşiyor, Windows 7 ve altında açılışı yavaşlatan sistem dosyalarını her seferinde birçok farklı konumdan okunuyor.
    Aslında bir bakıma hazırda bekletme de diyebilir bu duruma. Zaten hiberfil.sys dosyası aynı zamanda hazırda bekletme dosyasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 26 Aralık 2015; 23:38:20 >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    o zaman 7dede hazırda bekletsek dizüstü için sıkıntı olurmu

• Win 10 u beğenmemişsin, win 7 de geç açılıyor demişsin. O zaman 8.1 kur. Bende win 7 kullanıyorum ama masaüstü teması için kullanıyorum. Yoksa 8.1 e geçerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

o zaman 7dede hazırda bekletsek dizüstü için sıkıntı olurmu

Hız için diyorsanız hazırda bekletmek 7de açılış hızını pek etkilemiyor. Ben masaüstünü hep hazırda bekletiyorum ne açık bıraktıysam ertesi gün kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor. Dizüstünde pil açısından ne olur bilemiyorum.

• metroya uyuzum hocam sanki tablet kullanıyoruz birde bir sürü gereksiz pro.var kaldırmanın elbet bi çözümü var ama ne gerek var mis gibi 7 varken

Win 7'nin yeri ayrıdır. Directx falan olmasa çoğu 8, 10 a geçmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.