Şimdi Ara

8-0'lık Ankaragücü maçında şike!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu maçta şike var mıydı Yok muydu buyrun Bakalım? Aşağıdaki yazıyı okuyunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Galatasaray - Ankaragücü 8-0 Maçındaki Şike İddiaları

30 Mart 2023 tarihinde oynanan Galatasaray - Ankaragücü Süper Lig maçı, 8-0'lık sonuçla Galatasaray'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Ancak maçın ardından şike iddiaları gündeme geldi.

İddialar, Ankaragücü oyuncularının savunmada ciddi hatalar yaptığı ve Galatasaray'ın anormal derecede yüksek bir skorla galip geldiği yönünde. Bazı uzmanlar, maçın seyrinin olağan dışı olduğunu ve şike ihtimalinin incelenmesi gerektiğini ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), maçla ilgili soruşturma başlattığını açıkladı. Federasyon, şike iddialarını ciddiye aldığını ve gerekli incelemelerin yapılacağını belirtti.

Maçla ilgili soruşturmanın sonuçlanması ve şike iddialarının doğruluğunun ortaya çıkması bekleniyor. TFF, konu hakkında gerekli açıklamaları yapacak ve sorumlular tespit edilirse cezai yaptırımlar uygulayacaktır.

Bu arada, Galatasaray Kulübü şike iddialarını reddetti. Kulüp, oyuncularının saha içinde ellerinden gelenin en iyisini yaptığını ve maçın adil bir şekilde oynandığını savundu.

Ankaragücü Kulübü de şike iddialarını yalanladı ve takımın şaibeli herhangi bir davranışta bulunmadığını belirtti.

Maçın şikeli olup olmadığı sorusunun cevabı henüz bilinmiyor. TFF'nin soruşturmasının sonuçlanması ve gerçeğin ortaya çıkması bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şike soruşturmasının sürdüğü son günlerde Galatasaray'ın eski kalecisi Hayrettin Demirbaş'tan gündemi sarsacak bir iddia geldi.

1992-93 sezonunda Galatasaray'ın deplasmanda Ankaragücü'nü 8-0 mağlup edip, Beşiktaş'ın önünde şampiyonluk ipini göğüslemesinin ardından uzun yıllar geçti. Ancak şike soruşturmasının başlatılmasıyla Türk futbol tarihinin tozlu sayfaları da bir bir açılmaya başladı. İşte o tarihi maçta Galatasaray kaptanlığını yapan Hayrettin Demirbaş, gündemi sarsacak şok bir iddia ortaya attı ve "8-0'lık Ankaragücü karşılaşmasında şike yok, şaibe vardı" dedi.

BÜYÜK ŞOK YAŞADIM;

Bugün gazetesinin haberine göre, Sarı-Kırmızılıların eski file bekçisi, "Kesinlikle Galatasaray o maçta şike yapmadı. Tam aksine o karşılaşmada rakibimize müthiş bir teşvik primi gitmişti. Ceza sahası içinde bir pozisyon olmuştu Sabotic'le... Masörleri saha içine girip 'penaltı penaltı' diye bağırmaya başladı. 'Nedir sizdeki bu heyacan' diye sordum. O da bana 'ne diyorsun abi. Eğer bu maçı kazanırsak, 1 senedeki primi cebimize koyacağız' dedi. Şok olmuştum" ifadelerini kullandı.

BJK 6 ATMIŞTI;

"Bizi o maçtan sonra zan altında bırakmaya çalıştılar" diyen Hayrettin Demirbaş, "O gün bizim takım öyle bir futbol oynari ki. Yemin ederim Real Madrid gibiydik. Hatta bir golde ceza sahası içinde 10 pas yaptık. Zaten 20. dakikada rakibimiz bu futbolumuza fazla dayanamadı skor 3-0 olmuştu bile... Ankaragücü kalecisi Zalad için 'Maçı sattı' dediler. Ama Zalad 5 gol yedi. İkinci yarıda da Arif 3 gol. Zalad benim arkadaşım. Böyle bir şey olsa ben oyundan çıkardım. Ayrıca o sezon Ankaragücü'ne Karşıyaka 5, Beşiktaş ise 6 tane atmıştı" diye konuştu.

FİKRET-SİNAN VARKEN OLUR MU?;

Hayrettin Demirbaş, Ankaragücü maçındaki ilginç detaya da dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar'ın eski file bekçisi, "Beşiktaş'ın belkemiği biri Fikret Demirer diğeri Sinan Engin'dir. O zaman ikisi de Ankaragücü forması giyiyordu. Biri sakat, diğeri kart cezalısı olduğun için oynamadı. Bu iki eski Beşiktaşlı'nın olduğu yerde Ankaragücü nasıl isteyerek 8 gol yer" dedi.

BJK BİR KEZ BİLE YENEMEDİ;

Yıllarca Galatasaray'ın kalesini koruyan Demirbaş, Beşiktaş'a da gönderme yapıyor. Hayrettin Demirbaş, "O sene Beşiktaş ile 7 maç yaptık. O dönemde 5'ini kazandık 2 kez berabere kaldık. Bizi bir kere yenemediler ve böyle şike söylentilerini ortaya attılar. Gerçekten ayıp" diyerek Siyah-Beyazlıları kızdıracak cümleler sarfetti.

ÇİMEN: HATIRLAMAK İSTEMİYORUM;

Ankaragücü- Galatasaray karşılaşmasının hakemi Ünsal Çimen ise o tarihe geçen 90 dakikayı hatırlamak istemediğini söyledi. Ünsal Çimen, "Şu günlerde Türk futbolu şike soruşturmasıyla çalkalanırken benim de konuşmam gerçekten yanlış anlaşılabilir. Bu konuyla ilgili en hayırlısı yorum yapmamak" diyerek sözlerini tamamladı.

• Şike değil de teşvik. o da başkasından, yine bizim dışımızda.
  • BJK ler bu tarz başlık maçtığı için bende şike dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pedaliza48

BJK ler bu tarz başlık maçtığı için bende şike dedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_51170313/tm.htm
  • quote:

bjk nin 6-0 yendiği takımı 8-0 yenmişiz. şike varmı yok mu bilmem, ancak bu gün bu konunun gündeme gelmesi fenerin işine geldiği kesin, dikkatleri belgeleri olan bir olaydan geçmiş yıllardaki iddalara yönlendirmek şuan için doğru değil kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

bjk nin 6-0 yendiği takımı 8-0 yenmişiz. şike varmı yok mu bilmem, ancak bu gün bu konunun gündeme gelmesi fenerin işine geldiği kesin, dikkatleri belgeleri olan bir olaydan geçmiş yıllardaki iddalara yönlendirmek şuan için doğru değil kanısındayım.

Alıntıları Göster
    maça bunlar şike demesşn diye 7 atacaktık heralde galatasaray şampiyon olmak için çıktı maça onun içinde 8 atması lazım attı şampiyon oldu daha anlamak istemedikleri tarafı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

maça bunlar şike demesşn diye 7 atacaktık heralde galatasaray şampiyon olmak için çıktı maça onun içinde 8 atması lazım attı şampiyon oldu daha anlamak istemedikleri tarafı ne

Alıntıları Göster
    fenerlilerin yaptıkları şikelerin kayıtları var kanıtları var.

onlar da bizim maçlarımız için kanıt getirsin. dava açsın. suçlu bulunursak kabulleniriz.

bazıları gibi baskıyla ağlama ile tehdit ile şantaj ile birşeyler yapmaya çalışmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

Alıntıları Göster
    Beşiktaş taraftarının bu maçı konuşabilmek gibi bir hakkı yok, susacaklar.Bu hakka kavuşmak istiyorlarsa önce Ankaragünü'nü 6-0 yendikleri maçın gollerini tüm video sitelerinde yayınlayacaklar, bakacağız maça ve golllere, belki o zaman iki satır bir şeyler daha yazarız.

Anlayana !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Beşiktaş taraftarının bu maçı konuşabilmek gibi bir hakkı yok, susacaklar.Bu hakka kavuşmak istiyorlarsa önce Ankaragünü'nü 6-0 yendikleri maçın gollerini tüm video sitelerinde yayınlayacaklar, bakacağız maça ve golllere, belki o zaman iki satır bir şeyler daha yazarız.

Anlayana !!!

Alıntıları Göster
    şike yapmak 8 0 dan başlıyorsa doğrudur galatasaray şike yaptı, bjk 6 0 yendi alınlarının akıyla, hakederek

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54

Yanlış biliyorsun arkadaşım..Bizim 8 atmamız lazım değildi o maçta.Averajımız 45 beşiktaşında 43tü.Yani asıl gole ihtiyacı olan takım beşiktaştı..Son hafta beşiktaş Gençlerbirliğini 3-1 yendi ve bunun sonucunda bizim alacağımız 1 farklı galibiyet bizi şampiyon yapacaktı..Ne hikmetse 1-2 hafta öncesinde 6-0 yendikleri ankaragücünü bizim 8-0 la yenmemiz inanılmaz hazımsızlık yapmıştır kendilerinde..Kulaktan dolma haberlerle büyüyen yeni nesil rakip taraftarlarda bu muhabbeti ağızlarına sakız yapıp senelerce dillendirmişlerdir,fakat işin gerçeği budur.Kısaca kursaklarında kalmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: cg-TR83

quote:

Yanlış biliyorsun arkadaşım..Bizim 8 atmamız lazım değildi o maçta.Averajımız 45 beşiktaşında 43tü.Yani asıl gole ihtiyacı olan takım beşiktaştı..Son hafta beşiktaş Gençlerbirliğini 3-1 yendi ve bunun sonucunda bizim alacağımız 1 farklı galibiyet bizi şampiyon yapacaktı..Ne hikmetse 1-2 hafta öncesinde 6-0 yendikleri ankaragücünü bizim 8-0 la yenmemiz inanılmaz hazımsızlık yapmıştır kendilerinde..Kulaktan dolma haberlerle büyüyen yeni nesil rakip taraftarlarda bu muhabbeti ağızlarına sakız yapıp senelerce dillendirmişlerdir,fakat işin gerçeği budur.Kısaca kursaklarında kalmıştır

Alıntıları Göster
    Liverpool 8 tane atınca bir şey yok, biz 8 tane atınca auwwww

• quote:

Orijinalden alıntı: cg-TR83

quote:

Alıntıları Göster
    defalarca yazdık ama anlamak istemiyorlar..
    bu mantıkla kendileride liverpool a sattılar maçı sanırım 8 yediklerine göre

• quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Bu arada bugün Hasan'ın doğum günü.

34 oldu Adanalı. Nice yıllara deli Hasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangoren

quote:

o zmn biz şike yapmak istesek 8 atmaz fener gibi 4-3 fln yapabilirdik herkes kanardı çok şaçma şike demeleri hepsi şike yapmış çıkıyor tabi gs yide çekmeye çalışıyorlar ama kolay kolay çekemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

quote:

Düzeltme: 35'e girmiş Hasan. Ben hala 2010 yılına göre yaşıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Düzeltme: 35'e girmiş Hasan. Ben hala 2010 yılına göre yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    bunun soruşturması yapıldı ve galatasaray zamanında aklandı. ayrıca aynı sezon beşiktaş'tan da 6-0 yendi, o incelenmiyor da bizim 8-0 mı inceleniyor? saçma sapan işler...

• quote:

• quote:

Muahuahuahuahuahuahauhuahuah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.