Şimdi Ara

8.1.3 veya 8.2 Jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5s cihazım şu anda 8.1.3 nasıl jailbreak yapabilirim 8.2ye güncellemeden veya güncelleyip mi jailbreak yapmam gerekiyor yardımcı olur musunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz seni arıycaaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: sansursuzluk5225

5s cihazım şu anda 8.1.3 nasıl jailbreak yapabilirim 8.2ye güncellemeden veya güncelleyip mi jailbreak yapmam gerekiyor yardımcı olur musunu

8.1.3 e jailbreak çıkmadı yapılanlarda reset attıktan sonra gidiyor. 8.2 içinde henüz çıkmadı beklemekten başka çaren yok çıkaçağının garantisi de yok.
  • hellbutcher00096 kullanıcısına yanıt
    hocamhttp://ios8jailbreak.biz/8-2-cydia-download/#.VQS-7UJpJhR bu adresteki fake mi acaba?
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen fake hocam taig sitesinde herhangi bir bilgi yok çünkü

• fake 8.2 için de beta sürümleri için hocam eğer oyunlar için tweak arıyosanız jailbreaksiz oyunları ücretsiz indirme uygulaması önerebilriim güncel kullanıyorum
  • sansursuzluk5225 S kullanıcısına yanıt
    Önerebilirmisin hocam ya, pp25 pongbu hariç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fake 8.2 için de beta sürümleri için hocam eğer oyunlar için tweak arıyosanız jailbreaksiz oyunları ücretsiz indirme uygulaması önerebilriim güncel kullanıyorum

Bi oneri bende alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: alihansd

Önerebilirmisin hocam ya, pp25 pongbu hariç

Kuaiyong hocam neredeyse tüm uygulamalar var yaklaşık 20 lira değerinde bayağı bir uygulama indirdim :D Leo's Fortune Full sürüm mesela örnek modern combat denedim app store online giriş istiyor 4 veya 3 te çalışabilir veya gta san vice city gibi deneyebilirsiniz güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

quote:

fake 8.2 için de beta sürümleri için hocam eğer oyunlar için tweak arıyosanız jailbreaksiz oyunları ücretsiz indirme uygulaması önerebilriim güncel kullanıyorum

Bi oneri bende alirim

Kuaiyong hocam neredeyse tüm uygulamalar var yaklaşık 20 lira değerinde bayağı bir uygulama indirdim :D Leo's Fortune Full sürüm mesela örnek modern combat denedim app store online giriş istiyor 4 veya 3 te çalışabilir veya gta san vice city gibi deneyebilirsiniz güle güle kullanın
  • 8.2 için jailbreak ay sonunda düzenlenecek olan MSS 2015 (Mobile Security Summit) etkinliğiyle birlikte yayınlanacakmış 27 Mart'ta taigin sayfasını takip edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

8.2 için jailbreak ay sonunda düzenlenecek olan MSS 2015 (Mobile Security Summit) etkinliğiyle birlikte yayınlanacakmış 27 Mart'ta taigin sayfasını takip edin.

saolasın hocam dört gözle bekliyorum 8.1.3'ten iş geçti galiba
    genelde son surume cikartirlar. ama 8.2de bulduklari acik 8.1.3te de ise yariyorsa ona da cikar.. yoksa zor gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

genelde son surume cikartirlar. ama 8.2de bulduklari acik 8.1.3te de ise yariyorsa ona da cikar.. yoksa zor gibime geliyor

aynen hocam doğru dedin 8.2ye yol göründü galiba
  • Jb bekliyoruz da ayın 27sinde çıktı diyelim appsync varmı beyler ios 8.x için?8.1.2 için varmıydı mesela çalışıyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

Jb bekliyoruz da ayın 27sinde çıktı diyelim appsync varmı beyler ios 8.x için?8.1.2 için varmıydı mesela çalışıyormuydu?

Vardı , ben kurup , kullanıyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1.3 de bulunan bir açığı 8.2 de hatta TaiG'e credit vererek kapattığı söyleniyor.
    Bu durumda 8.1.3te kalmak mı mantıklı yoksa 8.2'ye geçmek mi?
    Yani olur da 8.2 için açık bulunamazsa en azından o Mount Storage hatası 8.1.3'te JB için kullanılamaz mı?
  • Hocam daha ikisine de jailbreak çıkmadı.Ama bu ay sonu jailbreakçi grup güvenlik zirvesi yapacak büyük ihtimal çıkacaktır.Ama ters köşe olmak istemiyorsanız ios8.1.3 sürümünde kalın.İlk önce ona gelebilir.
  • Doğrusu ben ios 8.1.3 için jailbreak beklemiyorum. ios 8.2 için yakın bir zamanda çıkacaktır. Ancak bir ihtimal ios 8.3 çıktıktan sonra da jailbreak çıkabilir. Malum betaları yayında.
    Bi zaman sonra oyunlardan atma sıkıntısı yok dimi hocam, bazılarında öyle oluyo bizzat yaşadım sinir bozucu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.