Şimdi Ara

8-10 bin tl arasında spor araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peugeot 206lar nasıl arkadaslar alınırmı? masraf cıkaran araclarmıdır?
  • megane coupe en uygunu
  • 206
  • cilio rsi bir bak derim
  • Fazla kullanmam dersen ve benzinde dert olmassa ve 14-15 bin ayarlayabilirsen ve 93 94 model kabul edersen ve ve ve neyse uzatmayım
    Maserati bi turbo tavsiye ederim her audi bmw mersoyu arkana takarsın tokatlarsın 240 320 beygir arasında değişiyor
  • Üzerine az bişey daha koy opel calibra al derim ama biraz fazla yakar.

• rover
  • dostum aynı fiyatlarda bende takıldım coupe mi diyorum bi bakıyorum tigraya dönmüşüm tam karar kılacakken corsaya dönüyorum anlayacağın salla bu forum ayaklarını kafan hangisine yatıyosa onu yoksa afedersin ama bi b.. alamazsın :))
  • 98 ve üstü olacak ( öyle bi dünya yok )
    Spor olacak
    Sorunsuz olacak
    Maximum 10bin TL olacak.

Bu kriterlerde Honda CRX veya Si, ex, el gibi modeller aklıma geliyor. Alırken dikkatlice baktırmak lazım yoksa saç baş yoldurur adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jsrcb -- 26 Eylül 2010; 23:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz_med

dostum aynı fiyatlarda bende takıldım coupe mi diyorum bi bakıyorum tigraya dönmüşüm tam karar kılacakken corsaya dönüyorum anlayacağın salla bu forum ayaklarını kafan hangisine yatıyosa onu yoksa afedersin ama bi b.. alamazsın :))

dogru dıyorsun bende sureklı 1gun bı arabaya heveslenmısken dıger gun baska arabaya bakıyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı:jsrcb

98 ve üstü olacak ( öyle bi dünya yok )
    Spor olacak
    Sorunsuz olacak
    Maximum 10bin TL olacak.

Bu kriterlerde Honda CRX veya Si, ex, el gibi modeller aklıma geliyor. Alırken dikkatlice baktırmak lazım yoksa saç baş yoldurur adama.

arastırmayı guzel yaparsan secenekler var

• temizinden megane coupe alabilirsin

• 206
  • megane coupe olabilir
  • bi çok arkadas verdiği cevaplarda beni hayrete düşürdü. içimden ya dalga geçiyordur yada işi bilmiyordur diye düşündüm ama neyse..

kardeşim 8-10 bin tl arası sana TİPO öneririm.

Bu yaşlarda arabalarda yavaş yavaş çürümeler meydana gelecektir. Tipolarda ise galveniz sac oldugu için cürük bulamazsın. Ayrıca parçası önerilen tüm araçlardan daha uygundur. max 1200-1300liraya motoru komple sıfırlarsın. şanzımanı desen 350 400lira. bir çok önerilen aracın baskı balata fiyatı. trigel kayışı 35lira.

1999 2000 model Tipo 1.4S öneririm sana 7.500tl 8.000tl gibi alırsın.

Yada 10.000TL ya Full modelini alırsın 1.6cc. Ama ben 1.4 alırdım.

Tam öğrenciye uygun bir araç. Ben kullanıyorum 2yıl oldu alalı ve 70.000km yol yaptım. İstanbuldan nevsehıre gıdıp geldım defalarca bir kere tık demedi. 32LT gaz ile uzun yolda 435km yol yaptıgımı biliyorum. Yol tutuş çok güzeldir.

Uzun lafın kısası öğrencisin çok paran yok -ki arabayı alınca hiç olmayacak, 10 yaş üstü avrupa arabalardan uzak dur. Tipo yeter artar bile sana.

İllaki avrupa bakacam dersen FİESTA FLAIR lar var 2000 2001 model 10.000TL ye rahat bulursun onları öneririm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.