Şimdi Ara

8.9-Inch 2 gb ramli Windows 8.1 Tablet 379,00 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows tabletler bildiğimiz pc gibi birşey mi? Laptop ağır geliyor bazen yanımda pc gibi kullanacağım bir tablet arıyorum. Yani idm ile indirme açabilir ya da donanımı el verdiği ölçüde program yüklenebilir mi? Mesela Power Iso yüklenir mi?
  • Telefonun androidi tabletin wini makbul. Kullanmamış insanların fikirlerine itibar etmeyiniz.

Bu marka için bu fiyat tartışılır. Ben 1 gb polypad aldım hb den 140 a geldi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz bakındım nette tablet için windows gerçekten çok mantıklı, taşınması kolay orta halli pc her işinizi rahatlıkla görür. Yalnız piyasada adam akıllı ürün yok düşük bütçede hometech, reeder falan var. Bütçe artınca laptop fiyatına çıkıyorlar o zamanda tartışılır alınabilirliği.
  • desktop veya dizüstü için windows neredeyse alternatifsiz iken,mobil cihaz piyasasında aynı gücü yok.
    bugün tablet ve telefon demek dokunmatik demek bu özelliği ne kadar verimli kullanabiliyorsan kullanıcının işini kolaylaştırabiliyorsan o derece başarılısın.
    bu yüzden windows gerek işletim olarak gerek yazılım desteği olarak diğerlerinin bir hayli gerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Windows tabletler bildiğimiz pc gibi birşey mi? Laptop ağır geliyor bazen yanımda pc gibi kullanacağım bir tablet arıyorum. Yani idm ile indirme açabilir ya da donanımı el verdiği ölçüde program yüklenebilir mi? Mesela Power Iso yüklenir mi?

evet dostum istediğin exe uzantılı programını yükleyip çalıştırabilirsin.hdd yettiği sürece oyun bile yüklersin.tabi eski oyunları. utorrent,idm,deamoon tools gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Windows tablet sacmaliktir. Almayin.

Ne alacaktik ya. Kapali kutu olan ios mu? Paranla rezil oldugun kisitli java misali rezil sistemi onereceksen aklindan bile gecirme.

• Alan olursa inceleme atarsa seviniriz :)

• Windows tablet sayısı çok az değil mi? Çeşit yok resmen.
  • HP stream 7 aldim. hiçbir işime yaramıyor. İsteyene veririm. Neredeyse hiç kullanılmadı.

• hdmi olmayınca işe yaramıyor

çokmu zor şuna hdmi çıkış koymak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala wp,ios,android diyen var Kardeşim bunun içinde bildiğimiz windows var. Hayır bunu almayın bak şu tablette ubuntu var aa bunda mac var bunu al deseniz olur da bu windows kaka bu almayın uygulama eksikliği var demek tam cahillik windows sürümlerini ayıramayan kaldımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

HP stream 7 aldim. hiçbir işime yaramıyor. İsteyene veririm. Neredeyse hiç kullanılmadı.

isteyene veririm derken? bunlar hic sicak firsatlarda sarf edilecek cumleler degil. Kapinizda sira olusur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ativ 500T yi kullanıyorum, gerçekten çok muhteşem bi cihaz, bildiğin ufak bilgisayar, Android tablette ne buluyorsunuz, sadece eğlence den ibaret,

• 1 gb w7ic reeder vardi. Cok takiliyor. Bu nasil olur ki?

• S0NADAM kullanıcısına yanıt
    Asıl Windows varken diğeri almak saçmalık,markalar dandik Windows cihaz yapıyor o ayrı konu,ıpadler surface nin yanına bile yaklaşmıyorlar

• 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 30 Ağustos 2015; 15:15:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Asıl Windows varken diğeri almak saçmalık,markalar dandik Windows cihaz yapıyor o ayrı konu,ıpadler surface nin yanına bile yaklaşmıyorlar

ipadler fiyat olarak da surface ın yanına yaklaşamıyor zaten.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    windows tablet konusunda size katilmiyorum.

windows tablet kullaniyorum gercekteb harika bir sey. android tabletim de vardi ama kullanmiyordum kenarda duruyordu. windows tableti elimden dusurmuyorum. her isime yariyor. (slayt- sunu vb) bence eger bilgisayar bilgisi biraz iyi olanlar direkt windows tablet alsin. yaslilar ve cocuklara sahsen onermem. zorlanabilirler.

wp konusunda yorum yapamayacagim cunku fazla inceleme firsatim olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klakson123

200 TL'ye Hp Stream 7 aldım. Buna para vermeyin çinden 5 dolarlık batarya koyuyorlar ömrü 2 ay.

aldığınız ürün sıfır mı ? nereden aldınız?
  • Hic windows lu tablet kullanmayan arkadaslar gelip ahkam kesiyorlar ya tilt oluyorum. Ilk win tabletim reeder w7ic idi ekran cozunurlugu metro arayuz uygulamalariyla uysun diye yazilimla sanal cozunurluk yapmislardi bataryasida 3 saati cikarmayinca aldigim fiyata sattim. Bir sure sonra da yine reeder a8iq aldim ve halen de kullaniyorum oldukca basarili cihaz 1 gb ram ile yapamadigi is yok diyebilirim. Ayrica android de arka planda calisan uygulamalari ram durumuna gore kafasina gore kapayip acan bir sistem varken bu cihazlar yillardir kullanip bildiginiz windowsla cigir aciyor resmen. Istedigin exe dosyasini ac kullan yukle kaldir. Cihaz yirtilana kadar uygulama ac aralarinda gecis yap banamisin demiyor. Androidle ozellikle tablette yillardir eziyet cekmisim resmen. Eksikleri sorunlari yok mu var tabiki ama kesinlikle androidden daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.