Şimdi Ara

8 aydır uzattığım saçı berber mahfetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 ay önce ,saçı uzatma kararı aldım . ( bu yaz için ) ve uzattımda. Herşey bugün oldu Adama saçı düzelt dedim adam hepsini kesti. 8 aydır çektim zorluk emek boşa gitti. . Hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mahalle berberine gidersen öyle olur. 50 lira ver düzgün olsun. şekil olmak istiyorsan parana kıyacaksın.
  • hepsini keserken uyuyor muydun ?
  • Olm manyak mısın? Düzelt denir mi? Türk berberleri kısaltmaya yer arıyor. Benim üç tane uzun saçlı arkadaşım var. Şehir içinde gezerken bir berberin önünden geçiyorduk adam laf attı. Gelin bir kırkıyım sizi diye.
  • Sanki bana yük taşıdı saç kendisi uzuyor zaten.

• Eğer saç uzatıcaksan ya paraya kıyıp düzgün bi berbere gidiceksin kırıkları aldırmak için ya da hiç gitmeyeceksin. Ben sırf mahalle berberlerine gitmemek için 1-2 yıl kendim kestim saçımı, mahalle berberlerinin kestiğinden daha tatmin edici oluyordu. Sonunda düzgün bir berber buldum allahtan istediğim gibi kesiyor.
  • çam terebentin yağı kullan knk
  • mahalle berberine gideceğinize kadın kuaförüne gidin daha iyi ara makas atmada, kısaltmada çok daha iyi kesiyorlar
  • Uzun saçlı adam berbere gitmez kadın kuaförü ya da unisex kuaförlere gidiceksin

• şu konuları fotosuz açmayalım .
  • mahalle berberim var ve baya kaliteli bi şey oldu. adam kırıkları alıp gönderiyor, fazla almıyor. hatta ciddi anlamda güzel önerilerde bulunuyor. çok zorladım ensemi kes diye daha zamanı var dedi kesmedi artık rahatsız olmaya başladım 2 hafta içinde gidip enseyi kısalttırır kırıkları aldırır artık bağlamaya başlarım, bi de sakalları da 3 yapar oh mis ve 10 tl sadece

• Ben zamanında sormuştum benim berbere,
    ibo abi sen niye yanlar üç üstleri elleme dediğimde üstleride kesiyorsun
    üstleri kesmeyince kazandığım parayı haketmiyor gibi hissediyorum cevabını vermişti.
  • Sabah aynada kendimi boğacaktım az kalsın . Sanki bişeyler eksik ...

• Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Peki hocaö ben bu saçı kaç ayda eskisi kadar yapbilirim ve hızlandırmak için neler yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurumuşpapağan3535

Peki hocaö ben bu saçı kaç ayda eskisi kadar yapbilirim ve hızlandırmak için neler yapabilirim?

Bilmiyorum maalesef ben hizlandirmak icin cok sey denemistim ama pek ise yaramiyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.