Şimdi Ara

8 aylık aracın km kontrolü nasıl olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her şey sıfırlanır...motor km de basit artık sıfırlama...
    arabayı alırsın 15 bin km kullanırsın sonra özel servisete yagını degiştirir klometreyi iki yerden sıfırlarsın ...sonra yine 15 bine gelince servise sokar kayıt defterine işlersin ..sırayla devam eder bu iş 2 yıl sonra satarken 95 binde araç diye satarsın (aslında 205 bindedir) hak yersin haram işlere karışırsın...allah böyle adamlarla muhabbet bile ettirmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Parolo

Ulan ne dolandırıcılar var.adama şase numarasını at dedim attı sorgulattım bi şey çıkmadı. Plakadan sorgulattım bir şey çıkmadı sonra detay s şase yapıp gönderdim 5664 e araç başka bi aracın bilgisi geldi.bana başka aracın şase numarasını göndermiş herif.siz siz olum detay sorgulama yapmadan ve ruhsattaki şase numarasını sorgulatmadan araç almayın.yeminle her yer dolandırıcı dolu..

Dizel 2.el alırken 10 kere düşünün. Çünkü çoğu filo aracı ve bu işi sahtekarlık seviyesinde yapan insan dolu.

2. el benzinli de gönül rahatlığı ile 2.el alınabiliyor.

İlla dizel olacak ise reno, Dacia, pug, vs modelleri gibi bireysele çok hitap etmeyen araçlar hep soru işareti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bu dolandırıcıların belasını versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı oranı git gide artıyor.
  • İlanı paylaş adamı ifşa et hocam

• Bazı markalarda ( Mercedes-Benz, BMW, Audi vb ) 2012 ve üzeri, Bazı markalarda ( Renault,Fiat,Peugeot ) 2015-2016 üzeri araçların km bilgisi araç beyni tarafından ( buraya dikkat : keyless go özelliği olanlarda ) kayıt altına alınmakta ve silinememektedir. Eskiden ekspere veya servise gösterdiğiniz araçları artık sağlam bir oto anahtarcısına teslim ederseniz km yi net olarak size verir.

Sistem şöyle işliyor;

Araç sahibi anahtarla aracın içine girip her start verişinde anlık olarak verilir anahtar/karta iletiliyor ve kayıt ediliyor. Elinde düzgün ekipmanı olan bir oto anahtarcısı bu durumu 10 dakika da çözer hatta ve hatta aracınıza tanımlı kaç adet anahtar varsa söyler. Araç pert olduysa ve sigorta şirketi tarafından tekrar trafiğe sokulduysa yedek anahtarları verilmez ve sigorta şirketi trafiğe çıkarmadan önce yedek anahtarı blokeler. Aynı şekilde pert araçlarda anahtar kayıtlarında bloke edilmiş yedek anahtar gözüküyorsa ağır hasarlı olma ihtimali yüksektir.

• valla ikinci el araba alınmaz artık. Ben bunu idrak ettim.alacaksanızda tramerden detay s şase yapıp kontrol ettirin ve trafik tescilden kontrol ettirmeden araç almayın derim.ulan araçta takılı plaka ve şase no başka bir araca ait iyimi:) hey allahım ya

• millet oalrak kafamız anca üçkağıda kısa yoldan köşeyi dönmeye çalışıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.