Şimdi Ara

8 Ball Pool™ -En gerçekçi bilardo oyunu- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Düz çizgi üzerinde çok kolay topa vurulup deliğe sokulabiliyor, bu da bana göre oyunun biraz basit olduğunu gösteriyor. İademi yaptım bakalım bekliyorum.

Oyun genel olarak güzel, multiplayer olanağı sunulmuş ancak biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.

Anlaşılan, iade etmemişler

Yuh nerden buldun la mesajımı.

Oyunu oynuyorum ya, ilk başta çok kolay geliyordu, gıcık kapmıştım. Hâlâ da öyle ama insan vakit geçirmek için girip bir iki el atıyor işte. :)

• bu oyunda 100 altın üstü ödüllü oyunlarda tüm topları atıyorum son topa geldiğimde acayip bi vuruş şekli istiyor. deliğe tıklayıp istakayımı çekiyoruz ne bişeyler oluyor. bu ssaçma uygulama yüzünden büyük ödüllü oyunlarda tam kazandım herşey bitti derken son topa vuramayıp mal gibi kalıyorum karşı taraf alıyor. biraz önce 5000 i kazandım derken bu yüzden vuramadım ve oyun gitti sinir oldum!!! Karşıdaki de bayram etmiştir tabi oyunu kaybettim çıksammı diye düşünürken bi bakıyor karşısındaki topa vuramıyor. Nasıl vuruyoruz bu topa. bu ne saçma bir şeydir yahu? düşük paralı oyunlarda böyle bir şey yok gidip yüksek paralılara yapıyorsunuz!!!
  • Pool Live Tour daha kolay oynayış sunuyor, buna hiç alışamadım nedense.
  • Hergün girip kolu çekip çıkıyorum
  • gerçekten efsane oyun.
  • güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 8 Nisan 2015; 21:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunda cash nasıl kazanılıyor ?

Coins Cash'e çevriliyor mu ? Oyunun incelikleri nelerdir ? Var mı bilen ?
  • Pool live tour varken çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben bu oyunu oynarken hile yaptım diye hesabım engellendi ve giriş yapamıyorum.Bundan nasıl kurtulabilirim bilen varmı ?
  • Selam arkadaslar bir problemim var bu oyunu facebook ile eslestirerek ordan kayitla girmistim dun facebook umu dondurdum sonra tekrar actim fakat facebook ile giris yap dedigimde yapmiyor facebook u tekrar acsamda olmuyor parami ve kaldigim level i nasil alabilirim 76 leveldayim 600 bin param vardi yok simdi yardimci olursaniz sevinirim

• Bilgisayar üzerinden oyunu oynamak isteyen arkadaşlarhttp://www.dusoyun.com/bilardooyunlari/8-ball-pool buradaki linke tıklayıp online olarak oynayabilir.
  • bu oyunda beni sardı hastalık gibi ama kuralları saçma değil mi arkadaşlar...iki tarafın da topları bitmeden birden bire siyah topa atış veriyor ve siyahı sokan kazanıyor..50 binde oynadım oyun açıldığı gibi siyahı sokup bütün parayı aldı..normalde de oluyor veya topuna vursan bile veya banttan vursan bile karşı taraf beyaz topu elle istediği yere taşıyabiliyor...bütün kuralların anlatıldığı yer yok mu..bir de bu oyunun hilesi yok mu ben bulamadım..
  • 8 pool hakkında birkaç bilgi

Uzun süredir bilgisayar ve telefon oyunları oynuyorum . Her oynadığım oyunun bir açığını bulup yüksek seviyelere çıkıyor zirve yanlızlığından sıkılıp bırakıyorum .

Bu oyunu prof seviyede oynamak istiyorsanız bilardo nakit paranızı ''yüksek kalite'' ıstakalara harcamayın. Koleksiyon ıstakalarının özelliği %5 kaybettiğin parayı iade ediyor bu her ıstaka başına %5 bende şuan 8 istaka var %40 iade ediyor . 8 Pool prof seviyede birazda şansa bağlı eğer şanslı değilseniz örn. 10 Milyonluk oyunu kaybettiğimde 2 M iade ediyor bu kazanmak için koyduğum 5 Milyon paranın %40 ı yanlış anlaşılmasın . Tüm ıstakaları açtığımda %50 olacak . Yane nakit paranızı 3 tanesi 43$(bilardo nakit parası) olan kutulara harcayın .

İndirimden 20 euro ya 275 nakit para almıştım 5 ıstaka çıktı . Bu kadarı yeterli liğ birinciliği size nakit para kazandırıyor geri kalan ıstakalar için liğ birincisi olmanız yeterli düşük seviyelerde 1 haftalık toplam kazanç 30 40 M civarı oluyor vereceğim tekniklerle yapılamayacak birşey değil . Liğ ilerledikçe sizde ilerliyorsunuz örn geçen hafta 2.5 milyar civarıydı liğ birincisi bunu nasıl yapmış diye düşünürken bu hafta üç gün kalmasına rağmen 2.4 milyar toplam kazancım var .

Gelelim asıl konuya . ıstakaları anlatmamın sebebi geri iade mevzusu . Madeni para yapmak için en az 2-3 tane koleksiyon efsane ıstakadan bir başka bilardo hesabına ve 2 adet telefona ihtiyacınız var . Örn başka faceniz yoksa miniclip kimliği oluşturabilir ordan oynayabilirsiniz . Ekleyemiyorum ismi çıkmıyor diyorsanız Arkadaşlar>Yeni arkadaş ekle>profilinizin sağ üst köşesindeki Özgün tanım veya ıd/ıp numarasını yazarsanız çıkar . (123-124-122-7) şeklinde bir numara
    Bu iki telefondan birine kendi hesabınızı diğerinede arkadaş listenizde olan başka bir hesabı açacaksınız Arkadaşlarla oyna diyip aktarıma başlayacaksınız .

8 ıstakanız var varsayalım...
    örn 5000 ana hesapta 2500 de diğer hesapta para var . İlk ana hesap sonra 2. hesap yenilecek sırasıyla ana hesap yenildiğinde 5 bin lik oyunda 2500 ün %40 ını kazanacak sürekli tekrar oyna diyip devam ettirdiğinizde bu paralar katlanacak . 100 bin lik oyuna 20 bin iade edecek yane sadece siyahı cebe atıp kaybettiğinizde hiç oynamadan oyun başı 15 bin para kazanacaksınız .

Aslında bunlar yarı profluk dönemi teknikleriydi . Tam profluk teknikleri birkaç haftalık bende kalsın dünya birincisi olup bırakıcam ozaman yazarım .

Bu teknikleri mutlakki başkalarıda biliyordur ilk ıstakamı alırken araştırmıştım forumları yazma zahmetinde bulunmamışlar açılış için galaxi toplar için çar ıstakası almıştım .Yane ''Bir senmi biliyorsun diye atlamayın''

Oyunu prof seviyede oynayayım ama para vermeyeyim diyorsanız elmas ıstakası en iyisi Unutmayın Istakanın gücü ve döndürmesi nekadar yüksek olursa beyaz topun cebe girme olasılığı okadar yüksek olur . Topa vurduktan sonra beyaz ın kontrolünü sağlayamazsınız Galaxi-Kara delik-multimilyoner-milyoner ıstakaları pişmanlıktır .

İmla ve yazım hataları için özür dilerim . Uykum geldi aklıma geldikçe daha yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHKJENA -- 12 Şubat 2016; 3:00:20 >

• Son mesajdaki kardes gercekten altina imzami atarim bende hastasiyim 7.24 oynasam bıkmadan oynarim neyse bende diger hesapla puan oynama artirma yaptim ama hile ciler çıktı mertlik bozuldu adamlar hilenin kralini yapiyor zaman aşımına gitmiyor ve gorunmez isteka namlusu var bana atis yapyirmayab hile dahi gordum senin mausunu kurcalayip senin topuna hukmedeninde videosunu izledim bende namert lerin yuzunden 40 milyon puanndan sifiri cektim hile hurda islerini kurcalarken face booktan bagliydim bi baktim hile isleriyle ugrasiyorsun diye sildiler hesabi capse gerek yok meydan okumaya varım 145 seviye iken bilardonun İmparatorluğu unvaniyla gitti hesap neyse yedek hesaptan 45 seviye oldum suan haftanin birincisi olmusum 75 usd geldi bu h af tada 75 geliyor 150 160 usdoluyorum kasada ppian 18.500.000 bi halta yaramiyor seninde dedigin gibi iadeli isteka alicam yalniz gercekten bagimlilik yapar saygilar bu arada yuzde 5 gerı veren ıstakayı aldım baya bı artısı var galaksı yada multı mılyoner ıstekalarını bosuna aalmayın dedıgı gıbı sarzıyla ugrasır bı halt elde edemessın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan35 -- 18 Haziran 2016; 10:09:51 >

• uygun fiyatli coin arıyorum.. ilgilenenler öm den yazabilirler
  • Coin cok haberimiz olsun hatta bilardonun imparatoru hesabini dahi veririm hemde tum istekalar hazir

• kenan35 kullanıcısına yanıt
    kardeş sen bu işte iyisin sanırım tüyo vermiyorsun hiç
  • SHKJENA S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım dünya birincisi olabildin mi..bize de tüyolar verde bizde amatör takılalım bari
  • SHKJENA S kullanıcısına yanıt
    Lig birincisi olmak için taktikler var mı nasıl birinci olunuyor..devamlı kazanmak mi gerek yoksa xp mi lazım..dediğin taktiği yaptım iki hesap açıp ondan buna aktarma yaptım uyarı yedim bir daha yaparsan ban yersin dedi.2 milyon aktardım hesaba 45 kere filan elli binde yenildim aktarmak için anlıyor demek ki normal değil biriyle 45-0 yenilene kadar oynamazsın..

• Arkadaslar kutulardan cikan istakalari nerden aliyoruz?Bulamadim bi turlu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.