Şimdi Ara

8 bine kadar antalya - fethiye öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk motorsikletim olaçak. antalya we fethiye çewresinde 8 bin tlye kadar çapır öneriniz

• Hocam ilk önce motosiklet kullanabilirmisin ? Sürüşün var mı ?
  • kkke_3319 kullanıcısına yanıt
    skotura 2 senedir biniyoruz ama gönlümüzden geçen motorsikleti düşününçe insanın yok diyesi geliyor. hondanın eğitimini duydum forumda antalyada war mı diye bkaçam. ya da başka bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_cako

skotura 2 senedir biniyoruz ama gönlümüzden geçen motorsikleti düşününçe insanın yok diyesi geliyor. hondanın eğitimini duydum forumda antalyada war mı diye bkaçam. ya da başka bir yer

Eğer 10,000 civarı yükselirsen 650 lik 2000 model Enduro tavsiye ederim. Tabi Sürüşün iyi ise
  • Hocam scooterdan geçiyorsanız önerim sıfır belki ötv zammından sonra olmuyordur CBR125lik bakın ama sürüşüm iyileşi artık trafikte kontrollü ve rahat kullanıyorum derseniz CBR25o var.
    Bir megelli 250r var ama titreme var diyorlar.
  • Scooter dan kastınız maxi scooter değil sanıyorum. Düşünürseniz bu segmentte devam edin. kymco sym 250 cc de uygun fiyatlı modeller sunuyor. Yok eğer motosiklet e geçicem diyorsanız. Honda cbr 250r uygun bir seçim olur. Suzuki gw250 de iyi bir alternatiftir. Bu fiyatta çin işlerine girmeyin.
  • Chopper sormuşsunuz pardon. O fiyata chopper macera olur. Hyosung gv250 var en uygun. Haricinde hep eski model almak zorunda kalacaksınız. Bir de regal raptor var belki çinlilerin arasından biraz sıyrılabilir bu.
  • tamay_aytam kullanıcısına yanıt
    dediğinizi dikkate alıp izmirde 1000 kmde regal raptor 250çç 7500 tlye aldık. t
  • regal raptorları nasıl buluyorsun
  • pardon almışsınız ss bekliyoruz
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Hangi modeli aldınız . Benim beğendiğim bir tasarımı var. Bakalım zevkler uyuşuyor mu?
    Bu arada regal raptor dizaynlarının babası johnny pag dir. Artık aldığınıza göre incelemek istersiniz belki.

Johnny Pag Web sitesi
  • tamay_aytam kullanıcısına yanıt
    almadan önçe forum sitesinin birinde johnn pag ismini okumuştum . onun olması milleti heyeçanlandırmış. bu bana nedense güwen werdi.
    250 E beyaz aldık. sinyal we farı biraz basit geldi. ama bu modeller için bu paraya ançak bu kadar oluyor sanırım
  • ben_cako B kullanıcısına yanıt
    Ben daytona olarak biliyorum bu modeli. En beğendiğim regal tasarımı bu. Bulunduğum yerde satılık bir tane var . Gönlüm kayıyor zaman zaman ama aklım galip geliyor ve bekliyorum. Sanırım ben xciting den sonra direk mt-09 a geçeceğim. Güle güle kullanın. İnceleme yaparsanız alacak arkadaşlara yardımınız dokunur.
  • ben spyderleri seviyorum biraz vitaminsiz kalıyor ama onun gibi uzun yayılcak bişeyler alabilirim ilerde
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    hoçam bu nasıl motor . daha doğrusu motorsiklet mantığına ters gibi. uzay araçı gibi
  • evet biraz abartılmış alternatiflerine bakılabilir, çünkü o motora binince adam yanına 2 yastık birda battaniye alsa yeridir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.