sen ilk önce cleaver i +7 yap kaçtanesi +7 çıktıysa söyle ona göre şansını söyleyelim
quote:
Orjinalden alıntı: oguzaslan66
quote:
Orjinalden alıntı: lBeToNnl
quote:
Orjinalden alıntı: _MiraLay_
ARKADASLAR +5 CLEWLER BAYA Bİ WAR BENDE.KAÇ TANE +5 TEN 1 +8 OLUR YADA KAÇ +7 DEN +8 OLUR SİZCE VE ÖNCE NELER YAKMALIYIM?
Ayrıca +3 md de war onuda zevkine rebit deneyim im
not:fake deilim!
34 tane +5 den 25 tane +7 cıkıyo 25 tane +7 den 4 5 tanbe cıkar sanırım busla bass wood filan yak
çok saçma bu kadar emin olma 34 tanedne 25 tane çıkıomuş her zmana ölemi olur
şans işi bu
quote:
@gsardags saol kardesim
#Slay3r_ denicwem kanka saol
Önemli deil.İnş en az 2 tane geçirirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Slay3r_
quote:
@gsardags saol kardesim
#Slay3r_ denicwem kanka saol
Önemli deil.İnş en az 2 tane geçirirsin
aminnnnnnnnnn inşallah hereks basar!
yukarı konu güncel tutulsun lütfen!
ben 45-50 tane +5 cleaverden 1 tane +8 cikardim ve 1 tane +7 kaldi
quote:
Orjinalden alıntı: djbelaaa
ben 45-50 tane +5 cleaverden 1 tane +8 cikardim ve 1 tane +7 kaldi
bişe yakmadın mı cleavlerden baska? sendede ne sans var bre
yukarı!
ben kendi tecrübelerimi söleyim ilk cleaver denememde 50 +5 den 14 tane +7 çıktı ^^ 2 tane +8 çıktı 2.de 20 +7 den 1 tane çıktı :S 3.de 14 +7 den 3 tane çıktı en çok karı burda yaptım 4. ve son seferinde 20 tane +7 den 1 tane çıktı oda sonuncusuydu...
not:hiçbişey yakmadım cleaver basarken
quote:
Orjinalden alıntı: delicioustr
ben kendi tecrübelerimi söleyim ilk cleaver denememde 50 +5 den 14 tane +7 çıktı ^^ 2 tane +8 çıktı 2.de 20 +7 den 1 tane çıktı :S 3.de 14 +7 den 3 tane çıktı en çok karı burda yaptım 4. ve son seferinde 20 tane +7 den 1 tane çıktı oda sonuncusuydu...
30 taneden 1 tane +8 cıkar mı öyleyse?
yukarı
28 tane +7 itemı ard arda bastım bır tanesı bıle +8 olamadı arkasından 3 tane +7paper 3 tane +7fp +6 deep scar bastım hepsıde 1 ust sevıyeye gecmedı yandoı yorum senın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: delicioustr
30 taneden 1 tane +8 cıkar mı öyleyse?
tamamen ''şans'' kardeş böyle bir garanti olsa herkes yapardı 30 taneden 5 tane +8 de çıkabilir hiçde çıkmayabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Slay3r_
Ben bi keresinde 8 tane +7'den 2 tane çıkarmıştım.Bi keresinde de 14 tane +7'den 1 tane bile çıkmadı.Yani anlıyacağın tamamen şans işi ama +8 wood staff gibi itemler yakarak şansını arttırabilirsin
ben önceden 4-5 tane +5 fp yakmıstım 8 taneden 3 tane geçirdim ama sonra 10 tane bastım 1 tane bile geçmedi upgrade sakat iş :)
bende 2 tane +8 fp wardı ark wermıstı baqtım satılmıor 4 tane+7 cleaver aldım onden 2 tane +8 fpyı yaktım sonra cleaverlerı bastım 2 tanesı +8 oldu artık feci şekilde sans işi diorum ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme