Şimdi Ara

+8 dark vane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar +8 dark vane'm var ardreamda oynuyorum ve hp mi düşürüyor en iyi şekilde neyle takas edebilirim bu itemi tecrubesi ve bilgisi olan arkadaslar yorum yazarsa sevinirim..

Ares: Akhiroe

• BAK DOSTUM DARK VANE +8 DE EŞSİZ BİR İTEMDİR ANDREAM CHARINA YARAMAZ ÇÜNKÜ ZAETEN HP AZDIR VE İYİCE DÜSÜRÜR ... AMA SANA SUKADARINI SÖYLEYİM +8 DARK VANE ÇOK DEĞERLİ BİR İTEMDİR.... BENCE DEĞİSME SAT REEL PARAYLA...
  • +8 md ve ıtem iste
  • 2 tane +8 dual shard, +1 2 tane kekuri ring ,+7 shell set, Rogue 62 kağıdı,Belt Of Dextery +1, Amulet Of dextery +1, +02 tane Platium earing alırsın yani üzerini full döşersin ben bunu söyliyim

Bide SS koyarmısın Bi görelim Hayatımızda Hiç +8 Dark Vane görmedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeFJaM_ -- 14 Ocak 2007; 5:11:32 >
  •  +8 dark vane
  • +8 dv sağlam item ama 1 olumsuz yanı war hp yi azaltması ardream charında ise o item ben olsam kullanmam +8 shardı tercih ederim çünkü dv hp azaltıo ardream charlarında zaten hp az olur.. o yüzden o itemi satıp kendine item dizebilrsin..
  • + 173 dex mi dostum sen naptın +9 fp set mi var
  • +8 fp set
    +9 bot
    +1 pp
    +2 ve +1 kekuri
    +10dex takilar
    2xmd+8
    dv+8
    dd25
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoTR

2 tane +8 dual shard, +1 2 tane kekuri ring ,+7 shell set, Rogue 62 kağıdı,Belt Of Dextery +1, Amulet Of dextery +1, +02 tane Platium earing alırsın yani üzerini full döşersin ben bunu söyliyim

Oha..
  • dedigin itemlarla
    +173 dex bonus cikmiyor ki arkadasim
    resimde bir oynama var gibime geliyor
    1441 ap..
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoTR

2 tane +8 dual shard, +1 2 tane kekuri ring ,+7 shell set, Rogue 62 kağıdı,Belt Of Dextery +1, Amulet Of dextery +1, +02 tane Platium earing alırsın yani üzerini full döşersin ben bunu söyliyim

ben olsam bende bu arkadasın onerdıklerını ısterım tanıdıgınız kac kişi var dark vane +8 sahibi

• .ksc formatinda upload yapayım istersen dex sc bitti fakat
  • +8 shart + item veya para iste
  • süper bi item bence kullan
  • benim bildiğim dark vane arada critikal vuruş yapıo yani normalin üstünde ama tercih senin
  • bence onu satma kardesım yada +8shard ve ustune ıtemle takas yap
  • Satma bence.
    Ardreamdan sıkılıp lvl atladığın zaman cz nin tozunu alırsın.
    Çok güzel bir yüksek lvl itemi.
    Güle güle kullan.
    Ek: Gold pre alıp sealle derim.
    Çok iyi itemlerin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaka -- 14 Ocak 2007; 8:51:35 >
  • Oyun parasıyla satma bence onun yerine real para ile satabilirsin yada oyunda birsi ile anlaşıp üstüne fll +7 shell ve takı düze bilirsin tercih senin
  • Diğer özelliklerli senin bileceğin iş ama sana fazla bilinmeyen beneimde öğrendiğimde çok geç kalmış olduğum bi özellik söleyim.
    Dagger defans darkvane ye işlemiyor. İsteyen deneyebilir isteyen silahın ayrıntılı özelliklerini inceleyebilir.
  • 173 s. olmazzzzzzzz Sen anladın ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.