Şimdi Ara

+8 defender of lord (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alıntıdır da yazsaydın bi topic de +10 chitni shelt dol+10 fln vardı bu resim aslıntıdır ama yinede gücel olmus
  • züper...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thranduil07

Alıntıdır da yazsaydın bi topic de +10 chitni shelt dol+10 fln vardı bu resim aslıntıdır ama yinede gücel olmus

hangisi +8 dol resmimi alıntı kimi kandırıon sen be kankam gözümün önünde çekti fotorafı attı bana o foto daki pm lerden biride benim benle konuşuodu rica ettim çekti msn de werdi nereye alıntı
  • ayrıca kaçıncı kez soruom bana bunun için tam bi fiyat söliebilirmi ? olursa sahibi satabilirmiş fiat araştır dedi bana
  • bu T...... nin videosunu izlemiştim itemlerinin çok kral omasının yanında mükemmel wariror combosu yapıyo hell breakerla...... gördüğüm en sağlam wairor player kendisini takdir ettiğimi sölersin... ayrıca T........ wairiorun sahibi arkdas o gözünüzde çok büyüttüğünüz 000000 ve f9devil gibi adamları 1v1 de ezip ezip çoğaltmıştır ..:)
  • oo sen tanıonmu sahibini ? benim çok yakın tanıdııım
  • kanka orda adam zr yapmış
  • bravoo
  • cs deki hp bonus a baaak OHAAAAAAAAAAAAAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: shakayge

bu T...... nin videosunu izlemiştim itemlerinin çok kral omasının yanında mükemmel wariror combosu yapıyo hell breakerla...... gördüğüm en sağlam wairor player kendisini takdir ettiğimi sölersin... ayrıca T........ wairiorun sahibi arkdas o gözünüzde çok büyüttüğünüz 000000 ve f9devil gibi adamları 1v1 de ezip ezip çoğaltmıştır ..:)

SALLA ADAM DİES DE sende dion ki 0000000(7 sıfırlı olcak sen 6 sıfır yazmışın ) we f9devili ezmişde anlamadğım şey dies deki adamla aresteki adam nasıl kapışmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazY_ArcherY -- 19 Eylül 2006; 17:38:38 >

• walla gerçekten bende merak ettim acaba serwer arası sawaş flnmı yaptılar ?
  • MANYAK BİŞEY BU KALKAN YAWS
  • ha beyler bu arada geçmiş konuları diriltmek gibi olmasın ama sölemeden rahat edemiceim için diorum sahibi şuan 76 oldu 77 ye kasıo
  • güzel item ama test serverı olmasın ora ?
  • hyr eminim test olmadıına dies 2 ye gir ben sana charın adınıda sölerim pm at ona o zaman görürsün test mi deilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagrielmas23

cok gzl!!!!!
  • Salla
  • salla demekle kastın inanmamak deil umarım
  • güzel resimler am topici acan arkadas +8 dol die resim koymuş ama bu +8 dol dan 100 lerce kere resmini cekip topic acdılar ne oluyo yani ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.