Yüzük türü bişey basacaksan +9 a 2.şıkı sec charondan 55k lık kaqıt var 2.mi 3.mü sayfanın basında al onu 3 tane +8yüzüqü koy +9a bas eqer yüzük deilde normal ıtem basıcaksan magic anvilden baska yerde basılmaz
Bide +8tabar vs bişeyse yani rare itemse onlar basılmaz
sade Magic Anvilde basılır eşyalar
ÇOK ADAM ÖLDÜR BELKİ 9 OLUR maciig anvilden aşka yrde basamazzsın
adamın rare itemi wardır.... rare itemler upgrade olmaz...
arkadasım sen ver bana+8 itemin varsa.ama low class ve middle clas basılmaz.SEN BANA HİGH CLAS İTEM VER +8 BEN SANA DEVE YAPAYIM:d
quote:
Orjinalden alıntı: posetr
quote:
Orjinalden alıntı: BlackHawK72
War tabi olmazmı.Maradondan çık(orta kapıdan).131 adım ileri 31 adım sağa 62 adım güney batıya git.Gittinmi?Hemen ordan bi warriordan bardish türü bişey ödünç al ve kazmaya başla.İşini hallettikten sonra kapatmayı unutma yamultur walla tekerlekli sandayleyle cz yaparsın sonra
Yine gaza getirmiş biri çoluğu çocuğu
koptum
anvildan baska yerde basılmaz
olmaz mı hatta +1 den +2 ye baska yerde +2 den +3e baska yerde basıon bak sımdı gıt herhan gı bı ısınlanma kapısına örnek el moradların 10m yürü sağ dön yukarı çık karsına anvil çıkıcak wer arkanı anvile 50 adım gıt sonra geri dön bı 50 adım daha git orası
Getir istanbula basıyolar burda
adam size bişi sormus hemen dalqa qecıosunuz ya yazık size
susun lem ben anlatcam önce gidiyoz cz ye sonra sola doğru 289adım daha sonra orda dark mareler çıkıcak gitcen yanına bi skill vurup uyandırcan onlar uyuyoya daha sonra onlara sorucan +9 basma yeri nerde diye sonra dark mare diycek sana dön arkanı ben sana basayım diycek
haha espirimi yaptın sen şimdi memetdayi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme