takas çok güzel.bence raptorla çok guzel rogue itemler alırsın.+8 shard alırsan çok manyak olur charın
gzl takas bundan iyisi şamda kayısı
bende raptor werip +8 shrd almıstım
aynen
quote:
Orjinalden alıntı: sirkiller17
Exp raptor+8 bence harika bir itemFazlada yok piyasada bence güzel bir takas yapmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: ExSeLaNS
abi exp basmış bide adam cılkı çıktı oyunun
ne diyosun
quote:
Orjinalden alıntı: 0di
quote:
ne diyosun
Cyhper açılalı 2 yıl oldu görende dün açıldı sanır... Oyun başlayalı yıllar oldu arkadaşlar böyle itemler bence çok çok normal...
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
quote:
Orjinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X
kanka you tube de bi video var +9 exp basıo ordaki itemlerle bas gecer kesin
Öyle bir şey yok... Adam orda yapmış diye burdaki raptorda olacak değil... Dün bir arkadaş topic açmıştı onun arkadaşında 2 tane toto varmış biri +4 biri +7... +4 totoyu yakacakmış ama yanlışlıkla +7 totoyu koymuş busuda koymuş basmış +8 olmuş... Ne yani şimdi herkes elne +7 toto +4 toto alsa +7 i koysa busla +8 mi olacak? Upgrade şans işidir ne olacağı belli olmaz...
Sana Katılıyorum Bızım Arkda 15 Tane Felan Cleaver +7 den 1 Tane Bıle +8 Çıkaramadı Ama Baya Uraştı Ben Ona Uzuldum
quote:
exp basılmaz
FazLa Attack Farki Yokki Sanirim NormaL Raptor ' un 187 idi ?
quote:
Orjinalden alıntı: italian_stallion
quote:
exp basılmaz
ya oyle demek ıstememıs.exp raptoru +8 e basmıs demek ıstemıs.
beyler sızce +8shard+rol werırler mı?
super bi takas olmus exp raptor bide +8 zor bululan 1 ıtem
Edanada deseydin külliyen zarar derdim oranın piyasayı bilemem tabi hayırlı olsun
Dark kanka super takas.
Sen bu itemlerı nerden buluyon yaw :D
quote:
Orjinalden alıntı: backboy2003
Edanada deseydin külliyen zarar derdim oranın piyasayı bilemem tabi hayırlı olsun
valla edenada zarar dıosan cypherda cok cok daha buyuk bı zarar olmustur.neden dersen