Bildirim
8 GB hafıza kartını görmüyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun rardadır rardan çıkar yada kart sahtedir -
Dosyaların içinden .Iso ve ya .Cso uzantılı dosyalar çıkması gerek. Onlar çıkınca Psp'deki Iso klasörüne atman gerek. Yine çalışmıyorsa format atarak dene. Yine çalışmıyor ise oyunda sorun vardır. -
quote:
Orjinalden alıntı: dodo_1912
Dosyaların içinden .Iso ve ya .Cso uzantılı dosyalar çıkması gerek. Onlar çıkınca Psp'deki Iso klasörüne atman gerek. Yine çalışmıyorsa format atarak dene. Yine çalışmıyor ise oyunda sorun vardır.
Deennleri aynen yaptım,formatladım,daha önce formatlayınca 8gb idi,şimdi 4gb olarak formatlandı.Yardımlarınızı bekliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: dr.amon
quote:
Orjinalden alıntı: dodo_1912
Dosyaların içinden .Iso ve ya .Cso uzantılı dosyalar çıkması gerek. Onlar çıkınca Psp'deki Iso klasörüne atman gerek. Yine çalışmıyorsa format atarak dene. Yine çalışmıyor ise oyunda sorun vardır.
Deennleri aynen yaptım,formatladım,daha önce formatlayınca 8gb idi,şimdi 4gb olarak formatlandı.Yardımlarınızı bekliyorum.
Dostum karının flashlarıyla oynanmış. 4 Gb'lık kartı 8 gb yazdırmışlar. Birde sticker'la halletmişler. Bence nereden aldıysan oraya götürmeni tavsiye ederim. Bu saatten sonra yapabileceğin birşey yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: dr.amon
Deennleri aynen yaptım,formatladım,daha önce formatlayınca 8gb idi,şimdi 4gb olarak formatlandı.Yardımlarınızı bekliyorum.
4gb lık çakma kartı daha da çakma hale getirip 8gb olarak sana bir sürü paraya satmışlar anlaşılan. Kartı kimden aldıysan hiç beklemeden iade etmeyi dene. -
Gittigidiyordan almıştım,şahsa mail attım,bakalım ne olacak.
Yalnız şöyle bir durum var:kartı psp'de formatlayıp bilgisayarın kart okuyucu kısmına takıyorum,format istiyor,formatlayıp ISO klasörü açıp içine iso oyun dosyaları atıyorum ve psp'e takıyorum,psp "there are no games" diyor,yani oyunu görmüyor.Bugün psp'yi USB'den bilgisayara bağladım,kartı da psp 'de formatlamıştım, o zaman bilgisayardan bakınca hafıza kartında 5-6 klasör oluşmuş,biri de ISO klasörü,bu şekilde PC'den direk PSP usb ile bağlı iken oyun atıyorum,tamamdır,oyunu görüyor.Ayrıca bu şekilde PSP PC'ye bağlı iken memory stick'e bakarsam(özelliklerden) 8GB görünüyor,4GB kullanılan kısım olarak görünüyor,ben de 500MB oyun attıysam bana geriye 3.4GB boş alan gösteriyor.
Arkadaşlar az kaldı,biraz daha yardım bekliyorum. -
Pc'de formatladıktan sonra dosyaların kurulması için Psp'de formatlamanı öneririm. Eksik ve ya yanlış harf yüzünden oyunlar ve ya resim video vb.. Şeyler görünmeyebilir. -
-
4gb'lık kartı flash ile oynayıp 8gb yapmışlar.
Vay adiler vay. -
geçmiş olsun kardeş ama bence hemen iade etmeye bak çünkü şimdi halletsen bile ilerde sorun çıkabilir -
bu GİTTİ GİDYORUN adamları dolandırıcı ucuz fiyat koyup milleti kazıklıyolar kanmayın KONSOLDUNYASI fln kanmayın korsanlara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X