2 senedir uno 60 s kullanıyorum 5,800 e almıştım benzinde iken 130 a depo doluyor o depoyla 600 km civarı gidiyordu şu an gaz var ve 65 tl ye 500 km civarı yapıyor tavsiye ederim
Az yaksın diyorsan broadway,twingo veya suzuki swift alacaksın,gerisi hava cıva
97-98 model accentlere bakın hem az yakar hemde bu söylediğiniz tüm araçlardan daha konforlu bir araçtır
quote:
Orijinalden alıntı: özbekli35
97-98 model accentlere bakın hem az yakar hemde bu söylediğiniz tüm araçlardan daha konforlu bir araçtır
kafamdaki araçta oydu zaten otomatik vites olanı buldum 7 liraydı tabi adam satmış.fakat benim gls modeli hosuma gidiyor bilmem onaylarmısınz.
hani birz daha kucuk tipi guzel
şöyle beyaz tuplu bitane bulsam ne iyi olurdu :)
yukarda lada güzel ama çok tipsiz
brodwaylar cok tipsiz.
yukarda citroen çok guzel ama yakıttan supeliyim
hayırlısı artık
Accent yedek parça olarak (tofaşa, ladaya, renoya) göre seni biraz üzer haberin olsun Lada,reno,tofaş 3 aracıda belirli süreler kullandım (lada ,reno) az yakar (tofaş) onlara göre baya bi yakıyo! Parça fiyatları reno nun ki birazdaha yüksek Lada biraz serttir ama sürüşü zevkli motoru, kaportası iyidir diğerlerine nal toplatır... heleki 3. vitesi şehir efsanesi gibidir Tofaş daha rahattır ama kaportası zayıf çürüğüne çok dikkat etmen lazım alırken Aklıma gelenler bunlar
biraz daha birikim yaptıktan sonra yüksek model bir araç alsan daha iyi olur gibi
quote:
Orijinalden alıntı: blackducati
Accent yedek parça olarak (tofaşa, ladaya, renoya) göre seni biraz üzer haberin olsun Lada,reno,tofaş 3 aracıda belirli süreler kullandım (lada ,reno) az yakar (tofaş) onlara göre baya bi yakıyo! Parça fiyatları reno nun ki birazdaha yüksek Lada biraz serttir ama sürüşü zevkli motoru, kaportası iyidir diğerlerine nal toplatır... heleki 3. vitesi şehir efsanesi gibidir Tofaş daha rahattır ama kaportası zayıf çürüğüne çok dikkat etmen lazım alırken Aklıma gelenler bunlar