Şimdi Ara

8 liraya en az yakan arac ne alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senedir uno 60 s kullanıyorum 5,800 e almıştım benzinde iken 130 a depo doluyor o depoyla 600 km civarı gidiyordu şu an gaz var ve 65 tl ye 500 km civarı yapıyor tavsiye ederim

• 97-98 model accentlere bakın hem az yakar hemde bu söylediğiniz tüm araçlardan daha konforlu bir araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

97-98 model accentlere bakın hem az yakar hemde bu söylediğiniz tüm araçlardan daha konforlu bir araçtır

kafamdaki araçta oydu zaten otomatik vites olanı buldum 7 liraydı tabi adam satmış.fakat benim gls modeli hosuma gidiyor bilmem onaylarmısınz.

hani birz daha kucuk tipi guzel

şöyle beyaz tuplu bitane bulsam ne iyi olurdu :)

yukarda lada güzel ama çok tipsiz

brodwaylar cok tipsiz.

yukarda citroen çok guzel ama yakıttan supeliyim

hayırlısı artık
  • Accent yedek parça olarak (tofaşa, ladaya, renoya) göre seni biraz üzer haberin olsun
    Lada,reno,tofaş 3 aracıda belirli süreler kullandım (lada ,reno) az yakar (tofaş) onlara göre baya bi yakıyo! Parça fiyatları reno nun ki birazdaha yüksek
    Lada biraz serttir ama sürüşü zevkli motoru, kaportası iyidir diğerlerine nal toplatır... heleki 3. vitesi şehir efsanesi gibidir
    Tofaş daha rahattır ama kaportası zayıf çürüğüne çok dikkat etmen lazım alırken
    Aklıma gelenler bunlar
  • biraz daha birikim yaptıktan sonra yüksek model bir araç alsan daha iyi olur gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackducati

Accent yedek parça olarak (tofaşa, ladaya, renoya) göre seni biraz üzer haberin olsun
    Lada,reno,tofaş 3 aracıda belirli süreler kullandım (lada ,reno) az yakar (tofaş) onlara göre baya bi yakıyo! Parça fiyatları reno nun ki birazdaha yüksek
    Lada biraz serttir ama sürüşü zevkli motoru, kaportası iyidir diğerlerine nal toplatır... heleki 3. vitesi şehir efsanesi gibidir
    Tofaş daha rahattır ama kaportası zayıf çürüğüne çok dikkat etmen lazım alırken
    Aklıma gelenler bunlar

97-98 accent parça fiyatları içinhttp://www.akparca.com/Accent-95-00,LA_180-2.html

ve tüm hyundaı parça fiyatlarına bu siteden bakabilirsiniz..

• twingo
  • Accent iyidir.Olmazsa birde lpg takarsınız koklaya koklaya gidersiniz :D
  • Twingo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Twingo

minibüs tipi var ama iyi araçtır .
  • 8 liraya twingo'dan az yakan, konforlu, modeli yuksek , hidrolik direksiyonlu, klimalı arac zor bulursun..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.