TTnet'ten evi aramışlar geçen gün... Ben yoktum evde bu yüzden kardeşimle konuşmuşlar... Konu ise, 3 yılı aşkın kullanıcılara 8mb sınırsız bağlantı sabit(49tl) ücretle kampanyaları varmış... Merak ettiğim, acaba bu olayda 15gb mevzusu geçerli mi? 15 gb download aşıldığı anda hız ne kadar düşüyor? Ayrıca 49 tl , sınırlı süre için mi yoksa sürekli fiyat mı? Şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: tumut
TTnet'ten evi aramışlar geçen gün... Ben yoktum evde bu yüzden kardeşimle konuşmuşlar... Konu ise, 3 yılı aşkın kullanıcılara 8mb sınırsız bağlantı sabit(49tl) ücretle kampanyaları varmış... Merak ettiğim, acaba bu olayda 15gb mevzusu geçerli mi? 15 gb download aşıldığı anda hız ne kadar düşüyor? Ayrıca 49 tl , sınırlı süre için mi yoksa sürekli fiyat mı? Şimdiden teşekkürler
Arayıp sorsana. 444 0 375
15GB var. Ama henüz tam olarak uygulanmıyor.
15 GB kota olayı hakikaten bir muamma. Önceleri internet sitesinde yanılmıyorsam açıkça belirtiliyordu. "net" tarifelerinde adil kullanım durumunu. Ancak şu anda aramak istesen siteyi didik didik etmen lazım. Belki hatlar mevcut yapıyı kaldırmaya başladığından ya da bu tarifeye abone alımını arttırma düşüncesiyle olsa gerek hız düşüşlerini 15 GB kotayı geçer geçmez uygulanmıyor. Halen şunu düşünürüm. 15 GB'lık adil kullanım kotası altyapının sigortası gibi bişey. Abone alımlarında artış olmasıyla birlikte eğer hatlar bu yoğunluğu kaldıramayacak olursa 15 GB kotayı geçer geçmez düşüşlerin başlayacağı kanaatindeyim. Önceleri 12 saatte bir harcanan kota miktarı sitede güncellenirken şu anda anlık kota miktarını görebiliyorsun. Bu teknoloji koca TTNET'te olmayacak da kimde olacak. Yani şu sav bana göre kesinlikle doğru değil. TTNET halen 15 gb kotayı geçince düşürecek teknolojiyi geliştiremedi. Bana göre bu teknoloji var fakat dediğim gibi hat yoğunluğunu çok fazla etkilemediğinden olsa gerek uygulamaya konulmuyor.
Benim duyduğuma göre Mayıstan itibaren o uygulama başlayacakmış. İnşallah doğru değildir.
@gubaldak Bu söylentiler nereden baksan 1 seneden fazladır var. Her ay bir sonraki ay için devreye alınacağı söylenmekte. Fakat halen değişen bişi yok. Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Aboneler "sömürme" mantığıyla devam ederlerse eli kulağındadır diyebilirim Superonline bile dayanamadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme