Şimdi Ara

8 mbps internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şirkette ttnet netlimitsiz 8 MB adsl pro kullanıyoruz
    2 - 3 haftadır hızımız yerlerde, mail bile alamıyoruz bazen, hali ile işlerimiz de aksıyor
    denemediğimiz kalmadı, aktif 30 PC var

7 MAY da En son modem değiştirdik
    Başka modem takınca "kotayı aştığınız için hızınız 3 MB e düşürülmüştür " hatası gösterdi
    Webden kotaya bakayım dedim giriş yapamadım,
    TTNET i aradım durumu anlattım

"bilgileriniz eksik old için bilgi veremeyiz, telekom bayisine gidip bilgi güncelleyin "dedi

Fırsat bulunca gideceğiz,,,87 TL her ay fatura geliyor
    Bugun superonline Kurumsal yetkili ile yüz yüze görüşme yaptık,
    Süperonline geçmek istediğimizi bildirdik,,,40 TL ye 8 MB AKK lı geçebilirsiniz , hızınız düşmez dedi

Şöyle bir cümle kurdu ;
    "TTNET, kurumsal müşteriler üst tarifeye geçsinler diye hızı kasten düşürüyor.Oturdukları yerden müdahale ediyorlar"

Ne kadar doğrudur bilemiyorum

Yönetimi ikna ettim
    TTNET i kapatmayacağım, Speronline 1 - 2 ay deneyeceğim sorun yaşamazsam TTNET i kapatacağım 16 MB hıza abone yaptıracağım

Hizmetlerini denemek için 3 - 5 tane ref müş ismi verin dedim
    prosedür gereği veremiyoruz dedi.
    Yarın işlemleri yapacağım.

Diyeceğim odur k, TTNET e çok fazla güvenmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Webden kotaya bakayım dedim giriş yapamadım,
    TTNET i aradım durumu anlattım

"bilgileriniz eksik old için bilgi veremeyiz, telekom bayisine gidip bilgi güncelleyin "dedi

Diyeceğim odur k, TTNET e çok fazla güvenmeyin

Kotayı internete baglı olan telefonla arayarak ogrenebilirsin. Teknik Destek-Kota bilgiler..... Sifre falan sormuyor

taahhüt oldugu icin benim icin degisiklik zor. Kendi taahhütlerini yerine getirmiyorlar ama

Ttnet maledef oyle 1 den zırt pırt arayaral 8 e gecirdiler. ilerde 8 i de iptal ederek zamla 16 ya gecirirler.
  • o kesinlikle ttnetin suorunu bende dowland sinyal kalitem 4 db ama ben gün içinde sıkıntısız kulalnıyorum ouyo a s kopma 1 kez ya oluyo ya olmuyo yada geçici bir durumdur
  • Arkadaşlar selam,

birkaç arkadaşın ekran alıntısına baktım ve benim arayüzümdeki hızla aynı. Şimdi,

8 mbit netlimitsiz plus kullanıcısıyım, aylık kotam dolsa da dolmasa da hızım aşağıdaki ekranda görüneceği üzerei 799 kbps. Bu demek oluyorki 8000'e kadar olan hızdan biz 799'luk faydalanıyoruz yani kandırılmış oluyoruz. Yazılımcı arkadaşım bu oranın bize verilen esas hız olduğunu bildirdi ve kendisi de Tüketici haklarına başvuracağını bildirdi, sizler nasıl çözmeyi planlıyorsunuz ya da bu hız sorununu (yani 799'luk oranı) nasıl artırabiliriz? Ne yapmamız gerek?

8 mbps internet

8 mbps internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmanfr -- 12 Mayıs 2013; 23:21:40 >

• Arkadaşlar,

Bilgisi olan varsa cevaplayabilirse sevinirim, bu durumu çözen veya yönlendirebilecek, tavsiye verebilecek varsa çok iyi olur. Sonuçta insanları kandırıyorlar, birbirimize yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzmanfr

Arkadaşlar,

Bilgisi olan varsa cevaplayabilirse sevinirim, bu durumu çözen veya yönlendirebilecek, tavsiye verebilecek varsa çok iyi olur. Sonuçta insanları kandırıyorlar, birbirimize yardımcı olalım.

Gordugum kadarı ile bilgileri yanlıs okuyorsun. 799 olan bilgi gonderme hızın. Bilgi alma hızı 8187. Orda yazanları degil de speed test yaphttp://www.speedtest.net/ veya http://hiztesti.ttnet.com.tr/index.php?testMode=1-8Mbit&cevap=evet

resmi silmeni tavsiye ederim ip ni göstermek pek de iyi degil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 12 Mayıs 2013; 14:01:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

haziranda sorununuz çözülür inş...

ayrıca şunuda söyliyeyim eğer ttnet m.hizmetlerindeki anlıyosa bunu size geçici bi sorun yaşıyosunuz diyebilir.bilmeyenlerde sorun yok diyip durur.deli oluyorum onlara zaten.

bu soruna ttnet de müdahale edemiyor bilginize.gelecek ayı beklemekten başka çare yok.ama ben düzeleceğine inanıyorum.

Sorunu çözdüler niyahet. Arıza kaydından sonra 3 gun sonra mesaj geldi size ulasamadik diye. Tekrar ariza haydi olusturdum 45 dk sonra kontrol edin diye telefon geldi halletmisler. Kotadan kalan 10 gb ı doya doya kullanabilirim artik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratex

quote:

haziranda sorununuz çözülür inş...

ayrıca şunuda söyliyeyim eğer ttnet m.hizmetlerindeki anlıyosa bunu size geçici bi sorun yaşıyosunuz diyebilir.bilmeyenlerde sorun yok diyip durur.deli oluyorum onlara zaten.

bu soruna ttnet de müdahale edemiyor bilginize.gelecek ayı beklemekten başka çare yok.ama ben düzeleceğine inanıyorum.

Sorunu çözdüler niyahet. Arıza kaydından sonra 3 gun sonra mesaj geldi size ulasamadik diye. Tekrar ariza haydi olusturdum 45 dk sonra kontrol edin diye telefon geldi halletmisler. Kotadan kalan 10 gb ı doya doya kullanabilirim artik :)

güzel.

peki sorun neymiş sordunuzmu?

• quote:

peki sorun neymiş sordunuzmu?

veri çıkışınız sabitlenmiş gibi birşey dedi. darisi diger magdurlarin basina
  • güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 12 Mayıs 2013; 20:59:13 >
  • Speed test aşağıdaki gibi, buna bakınca doğru gözüküyor ama net çok yavaş yani verdikleri hızın aşağıdaki değerlerle eşleştiğine inanmıyorum. İlg verdiğim ekrandaki 799 kbps ne anlama geliyor arkadaşlar? Yani yazılımcı arkadaşımın bahsettiğine göre bize verilen esas hız oymuş? Siz ne dersiniz?

8 mbps internet

• Dostum
    Tahhtün yoksa değiştir gitsin
    TTNET mağdurlarında artış var
    bir dünya firma var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzmanfr

Speed test aşağıdaki gibi, buna bakınca doğru gözüküyor ama net çok yavaş yani verdikleri hızın aşağıdaki değerlerle eşleştiğine inanmıyorum. İlg verdiğim ekrandaki 799 kbps ne anlama geliyor arkadaşlar? Yani yazılımcı arkadaşımın bahsettiğine göre bize verilen esas hız oymuş? Siz ne dersiniz?

Test sonucu iyi sayılır. 8 mbps hiz yerine 6.96 aliyorsun.

799 kbps veri gonderme hızın. emaille dosya eklemede falan gerekir. Teste oda 0,68 mbps (megabit/second.) yani 680 kbps.( kilobit/second )

Bi ihtimal kullandıgın sitelerde yavaslik olabilir. Mesela baska konularda youtube ttnet tarafından ozellikle yavaslatiliyor gibi yazılar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 13 Mayıs 2013; 0:55:08 >
  • Aynı sorundan bende sıkıntılıyım. Çözebilen varsa yardımcı olsun seviniriz.
  • benımde hızım 7 mbit ama youtube olması gereken hızdan yavaş gerçekten.full hd videoyu donarak izletiyo maalesef.bu hızda donmaması lazım bence.
  • Tüm mağdurlar külliyen TTNET'in dandik yerel ve ulusal altyapısı yüzünden sıkıntı yaşıyorlar. Bunun yanında omurga çıkışlarıda berbat olunca yavaşlıklar diz boyu oluyor. Allah kurtarsın hepimizi. Hizmetleride idari-teknik personel kalitesi ile birebir örtüşüyor malesef.
  • benim de 8 mbps sen haline şükret
     8 mbps internet
  • quote:

benımde hızım 7 mbit ama youtube olması gereken hızdan yavaş gerçekten.full hd videoyu donarak izletiyo maalesef.bu hızda donmaması lazım bence.

Siz halinize şükredin gerçekten 1080p diyosun.Ben 360p hatta bazen 240pde dahi takılarak izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.