Yani üzerine ne istiyim Zaten banlandım ticket atmayıda bilmioz koxp kullanmıanları banlıo gm beyfendi...
quote:Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_ Yani üzerine ne istiyim Zaten banlandım ticket atmayıda bilmioz koxp kullanmıanları banlıo gm beyfendi... bi +7 shard edecek kadar bi item(ler) daha al
4 parça chıtın verdı adam 2 shard + rogue chıtınler kolluk hariç hepsini verdi TAkas ettim nasıl yapmısım
quote:Orjinalden alıntı: flame7_ neden ban yedin ki Umarım koxp değildir ! koxp olsa gene sebebeden ban yedım dıcem Czde dolanıodum adam third party tool. yazmıs girdigimde server undurgoıng..
quote:Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_ 4 parça chıtın verdı adam 2 shard + rogue chıtınler kolluk hariç hepsini verdi TAkas ettim nasıl yapmısım güzel takas
ayrıca dupeden dolayı butun serverlerde fıyatlar aynıda yazayım genede Olympıa..Suan idarelık bu char yaptım lwl ilerledikce bunlar shel olur
geçms olsun ne kadar kullanmasan da sen de koxp mağdurusun koxp partyden gittmissin...(çok biilgili konustum yaf )