Şimdi Ara

+8 Md

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler +8 md war elımde hıc bir itemım kalmadı onu basmak için +8 mdye 2 +7 shard verirlermi??

• Ayakta verirler hemde
    Bence daha fazla eder 2 +7 shard a veririsen kazıklanırsın
  • Yani üzerine ne istiyim Zaten banlandım ticket atmayıda bilmioz koxp kullanmıanları banlıo gm beyfendi...
  • server?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_

Yani üzerine ne istiyim Zaten banlandım ticket atmayıda bilmioz koxp kullanmıanları banlıo gm beyfendi...

bi +7 shard edecek kadar bi item(ler) daha al
  • 2 tane +7 al sonra 1 2 tane +7 çitin veya +7 fp set al işte
  • 4 parça chıtın verdı adam 2 shard + rogue chıtınler kolluk hariç hepsini verdi TAkas ettim nasıl yapmısım
  • güle güle kullan hayırlı olsun :D ama +8 md de valla ne biliyim daha kullanmak nasip olmadı...
  • Sagolun yenı banlandıgım ıcın gıycek dexım yetmıor yakında 65 olunca Czye geliorum bekleyın 1 ay
  • neden ban yedin ki Umarım koxp değildir !
  • qüzeL takas yapmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flame7_

neden ban yedin ki Umarım koxp değildir !

koxp olsa gene sebebeden ban yedım dıcem Czde dolanıodum adam third party tool. yazmıs girdigimde server undurgoıng..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_

4 parça chıtın verdı adam 2 shard + rogue chıtınler kolluk hariç hepsini verdi TAkas ettim nasıl yapmısım

güzel takas
  • ayrıca dupeden dolayı butun serverlerde fıyatlar aynıda yazayım genede Olympıa..Suan idarelık bu char yaptım lwl ilerledikce bunlar shel olur
  • geçms olsun ne kadar kullanmasan da sen de koxp mağdurusun koxp partyden gittmissin...(çok biilgili konustum yaf )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.