quote:Orijinalden alıntı: MavimsiDünyaben olympia bilmem ama yemedinAlıntıları Göster Yemiş sayılmazsın bencede
quote:Orijinalden alıntı: ShaDoWScReaMshrd ne kadar?Alıntıları Göster ARKADAŞ 17GB DÜŞTÜ MDEDİ BUGUN ADAM 21GB DEN SATIN ALMAK İSTEDİ SHARDI:D
quote:Orijinalden alıntı: No. 429+7 Shard 14 Gb Di +8 18 Gb Dİ Seç.i Kazıkkk+8 Nerde 18gb merak ettim?
quote:Orijinalden alıntı: No. 429+7 Shard 14 Gb Di +8 18 Gb Dİ Seç.i KazıkkkGayet normal +8 md 35 gb civarı +7 shard merch te
quote:Orijinalden alıntı: No. 429+7 Shard 14 Gb Di +8 18 Gb Dİ Seç.i KazıkkkBAK ŞİMDİ MD +8 35-40 GB ADAM 21 GB VERDİ +7 SHARD VERDİ +7 SHARTTA 21 GB !
quote:Orjinalden alıntı: Jumpei12 +8 MD ye 21GB AND SHARD +7!! SİZDE MANTIKLIMI KAZIK YEDİKMİ ??:P bence de kazık yemişsin çok pahalı
quote:Orijinalden alıntı: darkwanequote:Orjinalden alıntı: Jumpei12 +8 MD ye 21GB AND SHARD +7!! SİZDE MANTIKLIMI KAZIK YEDİKMİ ??:P bence de kazık yemişsin çok pahalıBENCE YEMEDİN EN KÖTÜ İHTİMALLE 1 GB KURTARIYORSUN
quote:Orijinalden alıntı: castibabyBENCE YEMEDİN EN KÖTÜ İHTİMALLE 1 GB KURTARIYORSUNAlıntıları Göster bence biraz yemişş gibisin :D
quote:Orijinalden alıntı: castibabyBENCE YEMEDİN EN KÖTÜ İHTİMALLE 1 GB KURTARIYORSUNAlıntıları Göster bence eşit +8MD 35 gb desek +7sharda 14 gb desek 21gb+14gb=35 gb eşittir eşit
quote:Orijinalden alıntı: el_morad bence eşit +8MD 35 gb desek +7sharda 14 gb desek 21gb+14gb=35 gb eşittir eşitAlıntıları Göster Yediğini Sanmıyorum Bozma Moralini Hemen Hmen Aynı
quote:Orijinalden alıntı: HekoYediğini Sanmıyorum Bozma Moralini Hemen Hmen Aynı Alıntıları Göster bence tam yerinde bi karar
quote:Orijinalden alıntı: Jumpei12bende yemediğimi umuyorum zaten!quote:Orjinalden alıntı: Jumpei12 bende yemediğimi umuyorum zaten! doğru umuyosun
quote:Orijinalden alıntı: HekoYediğini Sanmıyorum Bozma Moralini Hemen Hmen Aynı Alıntıları Göster yok yememişin
quote:Orijinalden alıntı: No. 429+7 Shard 14 Gb Di +8 18 Gb Dİ Seç.i Kazıkkkquote:Orjinalden alıntı: .:DreaM:. +7 Shard 14 Gb Di +8 18 Gb Dİ Seç.i Kazıkkk göster +8 shard ben 21 gb wercemSende hayal kuruyon +8 shard dioruz ne 18gbsi