quote:Orjinalden alıntı: TheKobRogue istedğin zaman nasıl girion ? ıstırap falan deme girmio Kardeş ßen Program Kullanmam kendımce ßi ßildiğim var 1 Hariç Tüm Server'lere Giriyorum hemde 20 sn de.
quote:Orjinalden alıntı: DjSummer quote:Orjinalden alıntı: TheKobRogue istedğin zaman nasıl girion ? ıstırap falan deme girmio Kardeş ßen Program Kullanmam kendımce ßi ßildiğim var 1 Hariç Tüm Server'lere Giriyorum hemde 20 sn de. Bizede sölede bizde bilelim
quote:Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe quote:Orjinalden alıntı: DjSummer quote:Orjinalden alıntı: TheKobRogue istedğin zaman nasıl girion ? ıstırap falan deme girmio Kardeş ßen Program Kullanmam kendımce ßi ßildiğim var 1 Hariç Tüm Server'lere Giriyorum hemde 20 sn de. Bizede sölede bizde bilelim EWT yaa bizede Söle giremioruz...
k.bakma ama sağlam kazıklanmıssın ..ben de oly player ıyım ..yanı hiç anlayamadım neye dayanarak bole bi takas yaptın
senin su +7 shardından bıktım günlerdir +7 shardlarını vere vere bitiremedin kac tane var acaba? hangi topicine girsem +7 shard verip bişiler alıosun
quote:Orjinalden alıntı: 41P3R senin su +7 shardından bıktım günlerdir +7 shardlarını vere vere bitiremedin kac tane var acaba? hangi topicine girsem +7 shard verip bişiler alıosun Hortlama Kaç gunun konusu bu
"DjSummer" Seni Tebrik Ederim Arkadaşım,Ama Sarmıyo Ya +8 Md Felan +7 Shard'da Kalmadı İster,Oyunda Başarılar Dilerim..