Şimdi Ara

+8 MIRAE BASMAYI BILENLER YARDIMLARINZI BEKLIORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun degil onceki gun dual +8 mirage almak istedim shout tan yazdım 2 3 tane pm geldi tanesine 23gb dan kapı actılar sonra duali 32gb ye wermeye razı oldular servar DİEZ bence iş pazarlıkta bitiyo. almadım cunki ben alıcakken arkadaştan pm geldi 19martta dupe wipe olacakmış buradan da duyurayım tam net değil ama bu tarih werildi bana. yani sonuç olarak pazarlık iyi ise alırsınız.

arkadaşım sana tawsiyem basma para kas ticaret yap ne yap ne et para bul satın al cunki yanar elindekilerden de olma.
  • kardeşlerm ben mıragelere bascam çok deişç şeyler duydum bnm kaaım şu 15 stılettı yak,vea fp +7 rogue sonra mırageye 2 reına+buss la bascam dıorum????
  • quote:

Orjinalden alıntı: BABYLISS

kardeşlerm ben mıragelere bascam çok deişç şeyler duydum bnm kaaım şu 15 stılettı yak,vea fp +7 rogue sonra mırageye 2 reına+buss la bascam dıorum????

bas anasını satayım o serverda aç kalmassın patlarsa ama düşün bir de olursa en kral adam olursun orclar czde kafalarını egerler town çekerler bi düşün
  • Bencede basma arkadaş. Başka bir +7 bulursan bas ama elindekileri heba etme.

Bir arkadaşım GOLD üyelik ile +5 ten +6 ya Triana ile basarken yaktı sen düşün işte +8 ne kadar zor :(
  • bas bas ya daha ne beklion sonucunu da bildir sabah bas server sakin iken ;)

yanarsa da yansin be oyun sonucta
  • Bassın Basıın tabi sonra elinde vuracak silahı kalmazsa yumrakla dalar dimi.

Benim kişisel kanın önce kendinizi garantiye alın:...
  • VALLA ARKADAŞLAR NE KADAR DOĞRUDUR BİLMİYORUM AMA BEN 1 HAFTA CAHARLA OYNAMADIM
    SONRA GİRDİM TRİNA İLE +6 SHARDI +7 YAPTIM
    Bİ KEREDE +7 KRİSTALİ +8 YAPTIM ŞANS OLABİLİR AMA
    DAHA ÖNCE +6 MİRACI TRİNAYLA YAKMIŞTIM O ZAMAN AYUNDAYDIM HİÇ ARA VERMEMİŞTİM
    BENCE BÖYLE DENEYEBİLİRSİN
    OLMPYADA 46 LVL ADDAMLA BU ŞEKİLDE +6 KUKRY VE +7 SWORD YAPTIM
    PARA OLSA TEKRAR DENİYCEM
    BU GÜN DENEYEBİLİRİM
    BUNLAR ŞANSTA OLABİLİR AMA BANA İLGİNÇ GELDİ
  • quote:

beyler kafama koydum +8 yapcam
    mıllet 15 stıletto kırdedı ben 4 fp +7 kıramyı duşunuorum napayım bı akılll

oha 4 full plate +7 ha
    olm bak sana akıl vereyim full plateleri ve +7 mirageyi sat üstüne ekle kogoldbars@hotmal.com dan adamla konuş gold bar al soora git +8ini al
    (illegal ise bütün forumdan özür dilerim bütün forumdan özür dilerim ama ben buradan alıyorum kazıklarsa adımı verin anlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas_ -- 15 Mart 2006; 14:02:08 >

• Valla tamamen şans dün 1 adet sword breker ve wizard aldım gittim magic anvile wizardi arka arkaya durmadan bastım +7 oldu sonra swordu basarken 4 te yandı arkasından dırek wizardi +8 e bastım oldu yani tamamen şans.nasıl yaptın dersenız taktık ne ben soyle yapıyorum

ITEMI VE SCROLLU KOYUYORUM OK E BASTIKTAN SONRA GERI KAYIYORUM BOYLECE ITEMIN ARKADA UPGRADE ISIGI GOZUKMUYOR SONRA COK HIZLI BR SEKILDE TEKRAR ANVILI TIKLAYIP BIR DAHA ARTI YAPIYORUM taktıgım bu
    Bu yaptıgım taktıgın acıklaması:İtemin upgrade oldugunda cıkan sarı ısık gıtmeden onun sarı ışıgı üstüne yeni bir upgrade basma
    iyi oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

quote:

kardeşlerm ben mıragelere bascam çok deişç şeyler duydum bnm kaaım şu 15 stılettı yak,vea fp +7 rogue sonra mırageye 2 reına+buss la bascam dıorum????

bas anasını satayım o serverda aç kalmassın patlarsa ama düşün bir de olursa en kral adam olursun orclar czde kafalarını egerler town çekerler bi düşün

haklı olablrsın kardeşm ama bıde olmaması ıhtımalı varkı o en kotusu bu iki ıhtımal arasında dolşrkan :(:(:(:(
  • ya arkani hafiften saglama al genede nolur nolmaz :) sonra korkmadan bas oyun sonucta ben basacam yarin bi gun olursa ss gosteririm size de kardesler soyle basmayi dusunuom 3-4 tane +8 sitello WEYA 3-4 tane high class item yakacam +7 fp olabilir sonra direk mirage + trina + bus basacam :) gozum karardir benim bide istifarattan aldigim bilgii de soyleyim sacma ama belli olmas :P mirageyi aynen koyacaksin sonra trinayi tam ortadaki bosluga en sonra da bus u sag alt koseye koyacan uzun sure beyaz yandiktan sonra yanan ilk kirmizinin hemen ardindan basacam :))))))))) mantikli bi tarfi yok ama yanarsa da umrumda deil $ans sonucta sende bas sonuclari karsilastirak mirage +7 yaparsam basacam yarin
  • +7 mirage neyine yetmiyor.ama eğer paran varsa ztn +6mirage ları 70m e fln bırakıyolar dies de denersin bi kaç defa ama kırılma ihtimali çok yuksek
  • arkadaşlar bende cyperda oynuorum ve bıraktım edananın açılmasını bekliorum dual +7 mirage +6 shell takım var takılar falanda sağlam lwl 61
    şimdi ben hiç trina ile falan uraşmadan +8 emi bassam die düşünüorum yoqsa bu üyeliği satıp parası ile gold falanmı alsam karar veremedim
    ama edananın açılmasını beklemeyi düşünüorum
    açılınca charı satacak adam bulamazsam belki shlelleri satıp bus alır +8 e geçiririm olursa 3 trina alır +9 denerim
    bakarsınız olur sonra naparım onu bilmem :D
  • şu ana kadar 6 tane +8 mirage yaptım olay şu 2 tane +7 full plate 3 tane +1 chitin 4 tane +7 mirage 4 tane trina ilk önce chitinleri yakıp ardından fp leri yakıp mirageleri basacan (trina ile) 1 tane %100 +8 şansın varsa 2 yada 3 tane bile olur bende +8 raptor yapacam ama tırsıyom
  • selam kardeşler +8 mirage bence basma delilik ya yanarsa ama çitin4 tane 1 tanede güzel bişeyo kbelki olur lan mümün abi ben alican wepmastır_2 vay be çavuş olmuş.
  • Wepmaster_2 ye şifre falan vermeyim soyar valla benim akeaba o
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican___

Wepmaster_2 ye şifre falan vermeyim soyar valla benim akeaba o

konunun dısına çıkmassan sewınırm kardeşm
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican___

Wepmaster_2 ye şifre falan vermeyim soyar valla benim akeaba o

• arkadaşlar hala basmadım çunku halla kesn tatmın edıcı bı arkadaşımız çıkmadı
  • quote:

arkadaşlar hala basmadım çunku halla kesn tatmın edıcı bı arkadaşımız çıkmadı

ArKadasim Milletin Dediklerini aldırıs etme bence kimisi Diyor kirmizi yanınca Bas Yok Sari da Bas
    Yok kutuları faklı koy Bence bunlar Batıl İnanç Bu senin tamamen Şansına Kalmiş birsey Sana Anlatim.
    Ben İlk Dupede +7 İb Den 15 tane Dupeledim tamammı Daha Sonra Bunları +8 Denemey basLadim.
    1.+8 oldu
    2. Patladı
    3. Sadece Busla Bastım +8 Oldu İb Bol ya

Demek İstedigimi Anladın İsallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLimaster -- 17 Mart 2006; 0:44:00 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.