Şimdi Ara

8.Nesil İntel işlemcili Notebokları bekliyelim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8.nesil işlemcili Noteboklar ne zaman çıkar? Fiyatları ne olur.Beklemeye değer mi?Yeni alacaklara ne tavsiye edersiniz..Fiyatlar çok uçuk gelirse 7.nesil mi alalım.En fazla 2500tl bütçe var..Bir yandan da dolar artarsa i7 de alamayacağız diye korkuyorum

• O bütçeye şuan hangi i7 yi almayı düşünüyorsun ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquevenise

O bütçeye şuan hangi i7 yi almayı düşünüyorsun ki ?

7.nesil demek istemiştim..8.nesil çıkarsa i7 nin 7.nesilleri biraz düşüp 2500 civarına belki gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 27 Eylül 2017; 12:20:1 >
  • Hangi amaçla aldığınıza da bağlı hocam oyun içinde o bütçeye f/p i7 işlemcili bir ürün imkansız i7 olsa ekran kartı 840 falan olur herhalde o yüzden eğer oyun amaçlı değilse beklemeniz mantıklı gibi

• 8.nesil Intel işlemcilerin 6 çekirdeğe geçeceğini okudum. i7 ve i5 6 çekirdekli, i3 ise 4 çekirdekli olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 8250U işlemcili Dell Vostro 14" modeli bekliyorum, 4C/8TH ve 6MB L3 var.
    8. Nesil Notebooklar ne zaman gelir? bu hafta gelir beklentisindeyim, Freedos olarak 2400TL'den aldık, 7200U olan modeli dün.
    8GB DDR4 2133MHz, GT 940MX 4GB GDDR5, 256GB SSD, 1366X768 MAT Ekran, Parmak Okuyucu, Arka aydınlatmalı klavye falan.
    Tam aradığım cihaz bu fakat 10 güne kadar gelirse 8. Nesil olanı alacağım, biraz da acelem var.
  • 6. nesil ile 7. nesil arasında son kullanıcı açısından hissedilir bir fark yoktu. 8. nesilde de farkın hissedileceğini düşünmüyorum. Bu işler biraz para tuzağı havasında malum. Sürekli yeni modeller vs. çıktığından bugün ne alsanız yarın eskiyecektir. Yarın ne alsanız ertesi gün eskiyecektir. Bu işin sonu yoktur. Beğendiğiniz bir cihaz varsa ve maddi olarak uyguna geliyorsa alıp geçilmesi taraftarıyım. Ayrıca 8. nesiller Nisan 2018 ayından önce pek gelmez. Şubat gibi tek tük dökülür modeller ancak tatmin edici modeller genelde Nisan - Mayıs ayı Türkiye'ye düşer. Amazon vs'den alacaksanız o başka tabi.
  • Amazondan alamam.Ama Amazona düşmüş 8.nesil laptoplar:https://www.amazon.com/Acer-i5-8250U-NVIDIA-GeForce-SF314-52G-55WQ/dp/B0746P25QX

8.nesilin en düşüğü 4 çekirdekli olacak sanıyorum.o nedenle kararsızım.Gerçi çok çekirdek ne kadar avantajlı olur pek bilmiyorum.
    i7 işlemcili bir Dell marka var ama kasıyo vs diyolar fiyatı 2600 civarı:http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-5567-intel-core-i7-7500u-8gb-1tb-r7-m445-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fhdg50f81c-p-HBV00000794K6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökmen333 -- 29 Eylül 2017; 20:49:40 >

• Dell inspiron 5567 güzel model. Al geç, pişman etmez. 3-4 yıl önce alınan modeli hiç sorun çıkarmadı, neye göre kasıyor mesela? Her modelde bir ton olumsuz yorum var zaten. Vergi gelirse bu modelinde alamazsın haberin olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.