1 SN BİLE BEKLEME ADAM +8 SHELL WERİO +7 Sİ ZATEN kaç para hemen degiş
+8 cb ile sakin deisme :D
Değişme
bence takas yap değer
Değiştir bnce
quote:
Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_
quote:
Orjinalden alıntı: duruduru
hiç kaçırma değiş bi de roguesin nereden düşürüyon +8 raptoru ya helal olsun walla
Raptor +10 olarak duser +8 olarak dusmez Dm kes +1 raptorun olur ama +8 basman için bunlardan 10 tane cıkması bunların 5 ini +7 yapığp trına alman sarttır! Takas konusuna gelince ben derim takas et hbyi verip dual +7 shard pp we kekurileri tamamlarsın hatta +1 bile alırsın +3 rebırt chıtın set dizersin eger ardreamcıysan cz yapcaksan +3 rebırt shel derım Kolay gelsin.
Ya konuyu hortlatmıssın.
Bı yorum yazmadan once tarıhlere bakın.Adam sattı belkıde.
tab ya deli bu adam tabi verecek hemen ver aga tabi satmadıysan
yahu bu forumda bu işi bilen ciddi adam yokmuş !! adama +8 çitin bow vermişler ve herkes demişki kabul etme sakın !! hayatının karını yapmak üzereymiş cocuk ciddi üzüldüm şimdi okuyunca ! yahu aranızda kaç kişi +8 cb fiyatı biliyo ? +8 cb un serverlarda toplam en fazla 3-4 tane olduğunu kim biliyo ? ap azcık ib dan düşük ama onun o sarı alevi shellerle nasıl bir sexi oluyo çogunuz bilirsiniz ve çok kişi sadece görüntüsü için deli gibi cb arar mesela ben ! beramusta bana cb +8 bulana +8 raptor üstüne +8 md vericem duyrulur..
daha once vardı shard +8 rol +0 ve md +8 e sattım asas olmak için mecbur kaldım yoksa yine satmazdım..
quote:
Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov
quote:
Orjinalden alıntı: turkbenm80
Arklar +8 raptoruma adam bunları verio
+6hb +8warrior shell +7 raptor black of dragon +0 kekuri 15 gb de para
takas ediyimmi
hemen kaçırmadan kabul et derim ben
Aynen adam uyanmadan kabul et hemen
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
Black of dragon derken sanırım black dragon necklace demek istedin...
Edanaya göre çok iyi itemler veriyor zaten +6 hb ve +8 shell yeter derim ben bide üstüne black dragon necklace yeter kekuri falan bence bu adamın teklifi kabul et
Ek olarak 10 tane fp yak bus + trina ile hb yi +7 yap bak gör o zaman kaçtane +8 shard alırsın
+8 shell ile de 5-6 yane +7 shard takas etmeyi dene takas edersende onları +8 yap ve +8 dual shardın olur
(BEN OLSAM BÖYLE YAPARDIM)
olmaz sa herşeyi gitti adamın
satma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme