Peki iyi güzel hoşta benim anlamadığım bişey var bu mage raptoru ne amaçla alıyo eline gidipte adama zr mi basıyo yoksa staff vuruşlarını mı vuruyo yoksa normal buyulerini mi kullanıyo yada sırf aaa la herife bak eline raptor ne edecek sanki desinler diyemi alıyor (bi ara elinde mace olan bi mage görmüştüm bu yüzden yadırgamak gelmedi içimden)! Sanırım en mantıklısı staff vuruşu yapması mantığa bak staff dancing olurmu olur.. Bilen biri aydınlatsın bizi önemli olan görüntü deil icraatı.. Nedir bunun mantığı.
kardeş bunun matığı '' kroyum ama para bende ''
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
quote:
Orjinalden alıntı: RnR
Peki iyi güzel hoşta benim anlamadığım bişey var bu mage raptoru ne amaçla alıyo eline gidipte adama zr mi basıyo yoksa staff vuruşlarını mı vuruyo yoksa normal buyulerini mi kullanıyo yada sırf aaa la herife bak eline raptor ne edecek sanki desinler diyemi alıyor (bi ara elinde mace olan bi mage görmüştüm bu yüzden yadırgamak gelmedi içimden)! Sanırım en mantıklısı staff vuruşu yapması mantığa bak staff dancing olurmu olur.. Bilen biri aydınlatsın bizi önemli olan görüntü deil icraatı.. Nedir bunun mantığı.
battle mage oluyor bunlar. str ye basıyolar hep. ama fazla bi avantajı yok. saçma bişey bana göre
O ŞEKILDE BATTLE MAGE OLUNMAZ ELINE ALIRSIN ATAGI DUSUK BIR TEK EL KILIC VAR ISMI AKLIMDA DEIL 90 STR MI NE ISTIO O KILIC FLAME DEMAGE DE VIRIO DIE ELINEDE ALION KALKANI HEM DEFANS HEM ATAK OLARAK ARTION SACMA BIRAZ AMA
Öf böyle şeylere kafa yormayın ne yapzanız ki
quote:
Orjinalden alıntı: maddening_100
fotoshop
bende mage im daha doğrusu arhc mage bende 4 lük dagger kullanıom
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
raptor giyilmez kullanılır
(msj ı kullanamaz diyenler için atıyorum)adamın işine yaramaz nasılsa onunla vuruşta yapamaz tamamen keyiften strye vermiş ayrıca fotoshop olmasıda imkansız sadece statlarını strye basmış ve kullanıyor bukadar
quote:
Orjinalden alıntı: MUTT
lem okuyomda amma cahil adamlarsınız ya hiç bi mage oturupta strye veya dexe verip battle olmaz magenin vuruş gücü mp sine bağlıdır bırak raptor +8 i +15 bile olsa o raptor bişi vuramaz sadece geyik olsun değişik bi şekil olsun die giyiyolar bunları hiçmi dual shardla dolana warrior yada raptorla gezen bi assas çıkmadı önünüze cz de oyundan sıkılınca adam ne yapcanı bilmio böle şeyler yapıyo işte
HERKES BILIP BILMEDEN BURTADA KENDINI GOSTERMEYE CALISIYO TAKMA KAFANA BEN ARTIK BURAYA OKUYUP GULMEYE GIRIYORUM BIR KONU HAKKINDA 10 FARKLI ALAKASIZ YORUM YAPILAN TEK FORUM BURASI AMA EGLENCELIDE OLUYO
AZ ONCE TOPIC ACILMIS ASAS NE ISE YARAR DIYE BILMIYORSAN ARATTIR DIMI MOD DA BIKTI ...
battle mage çok war dual shardla dolaşan adam görmüşsün ama chitin shildle dolaşan mage görmemişsin resist ve defanslardan yararlanmak için kullanıyorlar kalkanları paper mage oluncada pet mage gibi damage veriyorsun yani paper mage+chitin shild=pet mage waziyeti oluyor umarım anlamışsındır tabi adam keyiften kulanıyor bu raptoru o konuda bir sorun yok
ya sırf ben istediğm şeyi giyerim manasına yapmıştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme