Şimdi Ara

+8 Raptor ve +7 Giga 2h (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: astebe

+8 raptor al!

zaten +8 raptor'u varmış ...
    bnce de +7 2h giga pk'da daha kullanışlı hele 70+ 'ysan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgCn31

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

üstüne para vermen lazim oyle verirler ama bence +8 raptor daha iyi item giga ile daha iyi combo yapılabilir ama sonucta ap si cok düşük avodununda hp bonusu vardir ve apsi raptor kadar fazladir illa combo yapılcak item ariyorsan avedon al ama bence raptor kalsin

+31

- 32

şu an raptor ile giga+7 + gb alabilirsin.

avedon kısmına gelince o kadar parayı bana ver ben de raptordan iyi combo yaparım. bişeyleri karşılaştırırken denk fiyatlılarıyla ya da en azından yakın fiyatlıları ile karşılaştırsak daha güzel olur. yoksa al +8hb dolan ortalıkta demesi de zor değil yani.

-----
    burası edit

lvl in nasılsa 72, giga+7 ya da takılarına bağlı olarak bi arkadaşın dediği gibi +7hb almanı tavsiye ederim, faydasını göreceksin.

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cubic -- 19 Ağustos 2007; 17:28:57 >

• Saçmalama gigayı fazla abartıonuz +7 giga deilde +7 aveadon olsa tmm dır
  • 70+ charda da 59 chardada denedim 2 itemide +7giga pk için 1000 basar raptora verdiği hp, seriliği, r dmg lerindeki tutarlılığı, scream ve leg cutting deki tutturma oranı vs vs vs say say bitmez 1 kere kullandın mı zaten bir daha elinden düşüremezsin:) Ayrıca +8raptora kolay kolay bulamazsın +7 giga çok zor düşüyor ve daha iyi bir item yani denk gelmezse zor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.