+8 raptora aldıklarım exp +7ii +7 raptor 2 tane pp 2 trina rebirth ib rebirth toto 21gb nasıl
lol ..
Biraz fazla item almışsın :) ( Pardon Biraz Fazla Atmasyon Yapmışsın )
son 3 gündür ne bu böle takaslara 22 ppler ii expler 2 trinalar veriolar anlamış deilim No SS No Güvendioz ss de yok hiç birinde :S açıklçası inanmiorm
quote:
Orjinalden alıntı: Inflictum
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
NO SS no GUVEN olayı burdada gecerli..
Ne bu no ss no guven cok imkansiz bi takas mi yapmis anormal bi olay mi olmus?Sadece post kasmak icin boyle msjlar yazmayin
Bilmiyorsan Öğren. Bu Bölüme Yazılan Msg'lerde Post Kasılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: S1m0nE
quote:
quote:
Ne bu no ss no guven cok imkansiz bi takas mi yapmis anormal bi olay mi olmus?Sadece post kasmak icin boyle msjlar yazmayin
Kişi,kendinden bilir işi.
no ss no güven aynen :) doğruysa güzel takas
quote:
Orjinalden alıntı: SkuLLmaRe
quote:
Orjinalden alıntı: S1m0nE
quote:
quote:
Kişi,kendinden bilir işi.
Sen daha bu forum u bilmezken biz bu forumda bilgi paylaşımı yapıyorduk. Demek ki sen haybeye post kasmak için boş bilgilerle vakit harcadığından kendinden biliyorsun işi.. Ben bu foruma girdiğimde forum'da Knight Online diye bir bölüm yoktu..
bence çok büyük hata +8 raptor her halukarda gider ii b iteme ama o aldıklarını ölsen bi rocla takas edemezsin hepsinide kullanamıcana göre sonuçta senin raptor pot parasına gitmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme