Şimdi Ara

+8 Rogue chıtın bastım areste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar nıhayet seytanın bacagını kırdım +8 rogue chıtın kolluk bastım extradanda +8 mage semı paper kollukta cıktı galıba oda esantıyonu oldu dıyelım ve ısın garıbı yıne cıvcıvlı char kullandım adam gıbı hıgh klass sadece bone axe yaktım yaktıklarımı duysanız sok olursunuz
    2 tane +7 rogue plate
    2 tane +7 smalll shıeld
    1 tane bone axe
    2 tane +7 mace
    1tane +7 prıest plate
    1 tane +7 mage hard lether
    7tane +7fp
    1tane +7 rogue chıtın

bunlarda sadece chıtın ve mage hard lether +8 oldu zaten mage hard letherıda hemn 120 m a okuttum +7 chıtını 120m a almıstım bolece onunda parası gerı gelmıs oldu yaktıgım coplerı zaten toplasanız 50m etmez trina kullandım onuda belırteyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarıza -- 14 Haziran 2007; 4:07:03 >

• hayırLı oLSun gercekten ucuz ıtemLer yakarak basmıssın sansLı gunundeydın herhaLde

darısı basımıza...
  • ya sorma dostum sınır oldum bı tane trına aldım satılsın dıye banka chara yolladım sonradan 60 olmayınca satamayacagım aklıma geldı bende barı bosa gıtmesın kullanayım dedım sans ıste kesınlıkle bu cıvcıvde bır olay var cunku her seferınde en az ıkı tane +8 cıkarıyorum ıyıkı kasmamısım dıyorum
  • hayırlı olsun
  • SAOLUNDA BU ARESYTE KAC PARA EDIYOR YADA NE ILE TAKAS EDILIR ?
  • set olarak satsan ben alabilirdim..set olarak aresde +8 chitin set satan varsa bana ulA$singuzel bi$ey soylersen kolluguda alabilirim
  • DOSTUM DAHA YENI BASIM BILMIYORUM NE EDER HANGI ITEMLARLA TAKASA GIRER KISACASI PIYASAYI ARASTIRMADIM AMA ONERINI YAPARSAN MEMNUN OLURUM
  • hardeath senin oyundaki adın ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.