Şimdi Ara

8 senelik Turkcell abonesiyim biktim artik hatalardan.(Btk şikayetim sonuçlandı!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarski

Ben Turkcell Platinum tarifesi kullanıyorum.

Paket taahhüdüm 9 Haziran'da bitiyormuş beni 2 gün önce 7 Nisan'da taahhüt yenileme için aradılar ve taahhüdümü yeniledim.

Bu sayede senin düştüğün hataya düşmedim.
    Hocam ben de senin gibi yenileme yapmıştım. Bi sıkıntı olmamıştı. O yılın sonunda yaşatıyorlar, ya da operatör değiştireceğiniz zaman denk gelme ihtimaliniz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Turkcell hatasını kabul etmis.Musteri hizmetlerindeki adam bu sorun genel sikayetleri incelioruz demis.Ben ne yapayim bu durumda?Faturanin karinca kadar harflerini incelesem ne yazar?Basbayagi sistemsel bir hata işte.O kadar reklam vereceklerine gidip adam akilli iş yapsinlar.15 gundur para iadesi alamadim.Inceleye inceleye bitiremediler 15 gunde.Ayrica sizin basiniza gelmemesi baskalarinin başına gelmeyecegi anlamina gelmior.Ben bir şeyleri duzeltmelerini istiorum.Yarin bir gun baska birisinin magdur olmayacagi ne malum?
    8 senelik Turkcell abonesiyim biktim artik hatalardan.(Btk şikayetim sonuçlandı!!!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek fatura ödemek istemiyorsan ve numaranı değiştirmek veya taşımak istemiyorsan şu tarife var;

Müşteri hizmetleri ParK TaRife'yi bilmiyor, ısrar etmek gerekiyor, hatta Turkcell'in internet sayfasında olduğunu söylersen o zaman işlem yapıyorlar.

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Bundan haberim yoktu.Rahat tarifesinin bir benzeri.Fark şu bunda akıllı fatura ek paket alman lazımmış kullanım yapman için rahatta paketler daha çeşitli.Mesela akıllı fatura ek paketlerde 1 gb 24 tlmiş.Rahatta da akıllı fatura var.Aşım yaptırtmıyor hiçbir şekilde.Bunda 4 haneli ücret isteyen numaralara sms gönderebilioruz sanırsam akıllı faturayı iptal edersek.Rahatta gönderemiyorsun.
  • Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeye geçtiğinde hattını tuşlu telefona takıp çantana sessiz modda koyabilirsin ve farklı bir numara kullanabilirsin.

Ayrıca şirket hattı kullanıyorsan bu tarife ideal..

Ben Turkcell'de Mobil İmza servisi olan hattımı bu tarifeye geçirmeyi düşünüyorum. Mobil İmza servisini kullandığım hattımı bankalara verdim, avukat arasa da hattım sessizde olduğu için cevap vermek zorunda kalmam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.