Bildirim
8. Seviye Köyüm Nasıl? (SS'li) (Ayda 1 Edit) (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sizin köy de level de iyiymiş hocam ben daha fazla dayanamadım. Karşıma gelen her düşman köyü hep 8. seviye oluyordu. Ganimet güzel ama savunma silahları fazla olunca zaman kaybı yaşayıp ganimetin yarısını alamadığım oluyordu. Ben de bu yüzden 8 yaptım artık köy binamı. 2-3 ay kalırım o seviyede artık
-
Sizin yaptığınızda mantıklı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sizi köy binası sekiz de düşünemiyorum teslalar 3 seviye, diğer savunma binaları 2 seviye atlıyor. 225 dduvar olacak tanesine 500k verip kurukafa yapmak yıllar alır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
sizi köy binası sekiz de düşünemiyorumteslalar 3 seviye, diğer savunma binaları 2 seviye atlıyor. 225 dduvar olacak tanesine 500k verip kurukafa yapmak yıllar alır
Artık kuru kafa yapar mıyım bilemiyorum -
ben de öyle yaparım diyordum ama duvar yıkıcıyı 5 yaptım baktım kurukafaya 2 atıyor. çok gereksiz dedim yapmak. pembe kristal olsa da kurukafa olsa da 2 atıyor duvar yıkıcı. merkezi yerlere, duvar yıkıcı gelemyecek yerlere yapılabilir ama dış hattın yapılması -
quote:
ben de öyle yaparım diyordum ama duvar yıkıcıyı 5 yaptım baktım kurukafaya 2 atıyor. çok gereksiz dedim yapmak. pembe kristal olsa da kurukafa olsa da 2 atıyor duvar yıkıcı. merkezi yerlere, duvar yıkıcı gelemyecek yerlere yapılabilir ama dış hattın yapılması
Mesaj alındıben mor duvaları yaparken de zaten içerlerden başlamıştım. Dediğin gibi; duvar yıkıcılar her halükarda yıkıyorlar dışardaki duvarları.
-
8 olduk -
Gelişmeye devam -
köy çok güzel ve iyi gelişmiş. Bir şey sorucam sadece, havanların dışarda olması savunma da zarar vermiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: thechosenone07
köy çok güzel ve iyi gelişmiş. Bir şey sorucam sadece, havanların dışarda olması savunma da zarar vermiyor mu?
Teşekkür ettim, ben havanları çok sevmiyorum o kadar. Yavaş geliyor bana atakları. O yüzden sınırlara koydum, büyücü kulelerini de hemen yankarına koydum ki düşman ilk önce o havanlarla hava savunmasına saldırmak için ilk duvardan içeri giriyorlar ama bi arkadaki büyücüler alan attığı için düşman düşüyor hemen. Kendimce bi taktik işte -
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
quote:
Orijinalden alıntı: thechosenone07
köy çok güzel ve iyi gelişmiş. Bir şey sorucam sadece, havanların dışarda olması savunma da zarar vermiyor mu?
Teşekkür ettim, ben havanları çok sevmiyorum o kadar. Yavaş geliyor bana atakları. O yüzden sınırlara koydum, büyücü kulelerini de hemen yankarına koydum ki düşman ilk önce o havanlarla hava savunmasına saldırmak için ilk duvardan içeri giriyorlar ama bi arkadaki büyücüler alan attığı için düşman düşüyor hemen. Kendimce bi taktik işte
öyle diyorsan öyle olsun hocam
-
quote:
ben de öyle yaparım diyordum ama duvar yıkıcıyı 5 yaptım baktım kurukafaya 2 atıyor. çok gereksiz dedim yapmak. pembe kristal olsa da kurukafa olsa da 2 atıyor duvar yıkıcı. merkezi yerlere, duvar yıkıcı gelemyecek yerlere yapılabilir ama dış hattın yapılması
duvarların amacı düşmani durdurmak değil yavaşlatmak.10 saniye bile yavaslatsa kârdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koy cokmus gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X