Şimdi Ara

8. Sınıf Bölüm Seçimi (EA mı Sayısal mı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar benim bi sorunum var, 8. sınıftayım ve sınava 1 aydan az bir süre kaldı, mesleğimi belirlemek konusunda sıkıntılarım var.. :/ Benim kişiliğim Eşit Ağırlık. Ama seçmek istediğim meslek (Endüstri Mühendisliği) Sayısal..
    Ben pek ders çalışmayı sevmem, derste dinlediğimle yetinirim, yani evde kitabı açıp çalışmam. Hukuk düşünüyordum, hukuk okuyanların çok ders çalışmaları gerektiğini duydum, bu yüzden başka meslekleri araştırdım, teknoloji hayatım gibi.. Endüstri Mühendisliği tam bana göre fakat ben Eşit ağırlığım. Ne türkçe ne matematik favori dersim. ikisinden de başarılıyım. Sınavlardan aldığım puanlar 420den aşağı asla olmaz. Endüstri Mühendisliği mi yoksa bana göre başka meslekler önerirmisiniz?? Lütfen bana yardımcı olun, forumda yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın :/ lütfen yardımm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyy_ram00 -- 14 Mayıs 2013; 17:23:45 >

• Bence Şimdiden bunları bu kadar takma liseye geç çok daha iyi karar alırsın.
  • ama ne bileyim şimdiden seçeceğim mesleği ayarlamak istiyorum :/ hedeflerimi o meslek üzerine yaparm işte..
  • 9. sınıfta seçmiyorsun 10. sınıfta seçiyorsun bölümü
  • daha zamanın var demek istiyosunuz ama ben şuanda mesleğimi belirlemek istiyorum, meslek seçimi yapmak. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.