Şimdi Ara

8. sınıfa geçenler için (TEOG) kaynak önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
62.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 8'e geçiyorum .Malum yaz tatilindeyiz ve boşuz,bu boşluğu doldurmam için ayrıca istediğim liseye gidebilmek için test falan çözmem gerekiyo .Ama böyle teog için hiç bildiğim bi kaynak yok .Bide günde kaç soru falan çözebilirim hangi konudan başlamalıyım acaba?? Yardımcı olursanız sevinirim

• Ladyzefn kullanıcısına yanıt
    Anafen=Sorular kaliteli ve zordur

Güvender=Sorular kaliteli ve ortadır

Zambak,Coşku=Sorular kaliteli ve kolaydır

Biltest,Köy yaprak testler iyidir.

Fem ve Körfezde alabilirsin

Tudem ve Final alma gereksiz zor ve müfredat dışıdır. Kendini kötü hissedersin
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Ya ben zetan soru bankası veya yaprak test alıcam ,konu anlatımı gereksiz kalıyo (benim için )
  • Matematik için imthoca.com diye bir site var mükemmel konu anlatımı yapan videolar var. Ben denemelerde matematiği hiç full yapamazdım son hafta videoları izledim 5 kere full yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bence asıl önemli olan konu anlatımdır. Çünkü soruyu çözmeden önce mantığı iyi anlamanız lazım. Mantığı anlamadıktan sonra isterseniz Tudemin en kazık sınavından full çek olmaz. Ben bu sene öyle çalıştım ve iyi de oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrangerLovely -- 8 Temmuz 2014; 19:03:12 >
  • Dersvizyon.com bu siteye bak derim konu anlatimi online testler falan var hem arada gizliden donanimhaberede girersin

• Fen Bilimleri zordur tavsiye ederim.
  • Tatilde çok kasma pc oyna gez dolaş maddi imkanın varsa tatil yap sene içinde özellikle özel okuldaysan çok fazla çalıştıracaklar.
  • Anafen, körfez, güvender,karekök mps ve soru bankası yaprak testler final, yarıtatilde sözünözünün tattil kitabı işini görür.(konu anlatımlı dershane kitabı kullandım onu bilemem) bir de körfezi en başta çöz cd nedeniyle kolay anlarsın sonra güvender ve anafen şeklinde devam et sakın ama sakın matematikte anafenle başlama çözmeye ben üslü sayılarda öyle yapmıştım ve çok zorlandım.mutlaka konuları karekök mpsden çalış ama! Son olarak çok çalışırsan testlerin bitecek yaprak testleri yap.Bir sene sık dişini sonra rahatlıyosun.
    Edit:yazın matematiğe çalışsan iyi olur anlamasan bile temel oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugramatik -- 10 Temmuz 2014; 13:42:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav Soru bankası nasıl deneyen var mı?
  • Sözün özü 5G soru bankaları çok kaliteli, güncel ve kazanımlara uygun tavsiye ederim.
    Tabii Anafen kalitesini de es geçmemek lazım.
  • Merhaba,1. Teog'u atlattık.4 y çıktı fakat,gerçekten full çıkartabileceğim bir sınavdı herneyse 2.Teog yaklaşıyor.Sana önereceğim kaynaklar;
    İşleyen zeka (der ders soru bankası)
    Palme(ders ders soru bankası)
    Aydan yayıncılık teogs kitabi
    Tudem(İnk.)
    Fen ve teknoloji ve türkçede anafen
    Matematikte ise fdd
    Başarılar :)

• Bilfen, Körfez, Sözün Özü yayınları tercih edilebilir. Müfredat ve kazanımlara uygun yayınlardır.
  • Etlik new oxford englishtekilerin yuzde sekseni full cekmisler

• Merhaba gençler ve aileler ,

Odtü^de okuyan öğrenciden matematik özel dersi almak isteyen ve Ankara^da ikamet eden kimseler var ise yardımcı olmaya hazırım. Öğrenmek istediğiniz konularda aramanız yeterlidir.
    Tel=05512122767
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.