pm yoluyla konu sahibine bildirirsen o seni turnuvaya ekler
Hocam hazırsa fikstürü çıkart artık
noldu noldu yetiştimmi başlamadımı daha boş yer varsa gelirim benide alın.
Uplamanın manası yok konu turnuvalarda buraya zaten bi konu yılda bir açılıyor turnuvalar kısmına ne diye yerini değiştirmişler anlamadım te allam
quote:
Orijinalden alıntı: samilton
Konu sahibine pm atarsanız sizi ekler hocam
Yardımcı konu açılması lazım konu dışı na
quote:
Orijinalden alıntı: upower
quote:
Orijinalden alıntı: samilton
Konu sahibine pm atarsanız sizi ekler hocam
attım pm hocam sağolun. bugün için başladı galiba daha dimi ?
yer varsa acil yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Buck Dich
yer varsa acil yaz
Konu sahibine pm atarsanız o ilgilenecektir hocam yer kaldıysa tabi turnuva da 8 de başlıyor galiba bundan tam emin değilim
son 3 kişi
Forumdan tanıdıklarınıza pm atında bulalım artık şu 3 kişiyi
Ben attım pm arkadaşlara da söyledim hadi beyler başlayalım artık
Ayazman hocam hazır mıyız artık ?
Beyler kazanan-yenilen nasıl belirlenecek kim bilecek yani ss yeterli olmaz biri gelir pislik çıkarır shop falan yapar üstünde
quote:
Orijinalden alıntı: haciragipdayi
Beyler kazanan-yenilen nasıl belirlenecek kim bilecek yani ss yeterli olmaz biri gelir pislik çıkarır shop falan yapar üstünde
Kazanmak bu kadar önemli mi arkadaşım?Diyelim kazandın biri şerefsizlik yaptı ve elendin ne olacak yani?Zevk için oynuyoruz zaten.Eğlenmeye bakın.
quote:
Bir oyun için bu kadar kurnazlık olmaz bence yani adam bize ödül olarak araba vahdetmiyor.
quote:
hala 3 kişiyiz arkadaşlar konu taşınmasaydı 16 kişi çoktan bulunurdu ancak gereksiz bir şekilde buraya taşındığı için çok zaman geçmeden konu tarih olur