Şimdi Ara

8 x 1780 RP Çekilişi. Kazanma şansı çok yüksek. 5 Nisanda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Nisan'da İlk yayınım şerefine en az 4 tane 1780 RP çekilişi yapıcam. Kazanma şansınız çok yüksek çünkü henüz hiç yayın açmadığım için izleyici sayım düşük olacaktır.
    Tabi ki çekilişe katılmak için yapmanız gereken birkaç küçük şey var. Ama kesinlikle değeceğini düşünüyorum çünkü kazanma şansınız çok yüksek.

Facebook sayfamı beğenmenizi, yayının gönderisini beğenip, altına twitch nickinizi yorum atmanızı, gönderiyi de paylaşmanızı istiycem.
    Çekilişe katılmak için zaten zorunlu olarak twitch kanalımı da followlamanız gerekicek. Eğer yayında 100 kişinin üzerine çıkmayı başarabilirsek, yayın bitene kadar her oyundan sonra tekrar tekrar 1780 RP çekilişi yapıcam.

İnanmıyorsanız zaten şuan sayfayı beğenmek veya birşey paylaşmak zorunda değilsiniz. Sadece kanalımı ve bu gönderiyi takip edin. Yukarda söylediklerimi yayın günü çekilişten önce yapmanız yeterli olacaktır.

Ama yayını kaçırmamanız adına Facebook sayfamı da takip etmenizi öneririm.

Umarım hem beni ve yayınımı desteklersiniz hem de bolca RP kazanma şansını elde edersiniz.

Facebook sayfası:https://www.facebook.com/eranexhd
    Twitch kanalı:http://www.twitch.tv/eranex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 29 Mart 2015; 20:04:17 >

• 1x böbrek çekilişi yaparsan daha çok izleyici toplarsın, biz burada böbrekleri severiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara ve alkol içilmemiş böbreklerdir. otostopçulardan toplanmıştır. sorunsuz çalışır her vücuda uyum sağlar
  • Onu beğen bunun altına paylaş nickini yaz zırt pırt çok iş mobilim 96kbps net var

• 100 kişi zor dostum, 10 tane 400 rp yapsan daha çok izleyici çekersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi bu zırt pırtları millet zeon 400 rp dağıttığı için yaptı zamanında. yine de siz bilirsiniz tabi
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    ben inanıyorum 100 kişi toplayabileceğime ya. 400 rp de düşünmedim değil ama, şahsen ben 400 rp için bişeyleri beğenip paylaşmazdım. yayını da izlemezdim. zaten şuanki yayıncıların kaliteleri gerçekten çok düşük. benim yayınımda 3 dakika durduklarında müptezel olacaklarına inanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce yapacaktım da onu beğen şunu paylaş sonra otur yayını izle elin bitmesini bekle falan bide bu kadar şeyi yaptıktan sonra yayın saatini kaçır sana çıkıp çıkmadımı haberin olmasın vsv çekilişe katılmak istiyorum yazıp katılınan çekilişler daha iyi kanımca

• Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    dün çekilişsiz yayın yaptım. 280 viewer vardı. toplam 7500 izlenme oldu. çekilişe hiç gerek yokmuş aslında. kaliteli yayın yapmak yeterli oluyormuş :D
  • Dagittinmi rp

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Dagittinmi rp

ohooo onun üzerine ne rp'ler ne skinler dağıttım. kmf bileti bile verdim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.