Bildirim
80-100 TL ARALIĞINDA GAME KLAVYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
teşekkürler Bloody B120 ile g103 arasında kaldım b120 güzele benziyo ama macro + bilek desteği olmadığı için biraz tereddüt ettim -
Kullanan kişiler bilekliğin çok işe yaradığını yazıyor genelde, Diğer taraftan özellikle akşamları karanlıkta kullanılacak ise ledli modeller daha iyi oluyor kendim G105 kullanıyorum geceleri çok işe yarıyor hatta bu mesajı yazarken bile -
Mekanik olmadığı sürece 100 liralık "gaming" klavye de 20 liralık klavye de aynıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuş yumuşaklığı bilek desteği macro ledler dayanıklılık su geçirmezlik tepkime süreleri ve oyun oynarken başlat tuşunu kitleme gibi çok çeşitli fonksiyonlar var dolayısıyla 20 tllik bi klavyeyle kıyaslanamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandsav -- 22 Şubat 2016; 0:32:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: grandsav
Tuş yumuşaklığı bilek desteği macro ledler dayanıklılık su geçirmezlik tepkime süreleri ve oyun oynarken başlat tuşunu kitleme gibi çok çeşitli fonksiyonlar var dolayısıyla 20 tllik bi klavyeyle kıyaslanamaz
a4 techler 10 yıl kadar aynı klavyeyi kullanmışlığım var.
logitech belki bazı yerleri yumuşak olabilir. mesela tuşa yumuşak bir şekilde basarsın ama 500 lira vermeye değmez.
a4 techl sıkıntı yaşamadım. ama logitechin 200 liralık kamerası o kadar kötü gösteriyorduki 5 yıl yüzüne bakmadım. ayakkabılığın çekmecesinde kablosu yırtılmış. o kadar adi bir kabloya ve görüntü kalitesine sahipti. ve ucuz bir mouseunuda kullandım 5 para etmez. mouse orta teker sesinden durulmuyor. hediye laptop dizliği geldi. gereksiz özelliklere sahip. 300 dolar mış ama haketmiyor. bir kaç ürününü daha kullandım. ve verdiğim paralar logitech'e verdiğim paralar haram zıkkım olsun.
kardeş sana tek önerim tokatlanmak istemiyorsan a4 techlere bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 22 Şubat 2016; 1:59:01 >
-
4TECH olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Japan
Mekanik olmadığı sürece 100 liralık "gaming" klavye de 20 liralık klavye de aynıdır.
Örnek olarak 100TL civarı bir mekanik klavye önerin varmı peki? Gaming kelimesi sadece bir ibare bu fiyat aralığındaki kaliteli ürünleri öneriyoruz biz gaming yazdığı için değil. -
Bu saydıklarınız daha çok kişisel istekler ve herkeste farklı olabilir. G103 kullanıyorum tuşlarına genelde sert diyorlar ama ben rahat ediyorum. Su geçirmezlik özelliği var ama daha üstüne birşey dökmedim muhtemelen dökmemde. Macro tuşları var 6 tane ama multimedya tuşları olmadığından o tuşlara multimedya (ses açma kapama vs.) fonksiyonları atadım. Başlat tuşlarını devre dışı bırakma tuşu var ama sadece aldığımda öylesine kullandım. Bir arkadaşım var ki ışıksız klavye kullanmaz illa 10-15 tane macroya ihtiyaç duyar. Sonuç olarak klavye tercihinde istekler önem kazanıyor. Ama gaming adı altında bana göre 2 ton gereksiz özellik ile gereğinden yüksek fiyata satmalarına izin vermemek gerek. Düzgün çalışan klavyeler bana göre 2 ye ayrılır. Mekanik olanlar ve olmayanlar. Nerden baksanız 20 farklı mekanik olmayan klavye kullanmışımdır oyunda çokta bi farklarını göremedim. Ama olay yazma hızına gelince 2 sene önce 800 küsür liraya aldığım laptopumun klavyesinde g103'ten daha hızlı yazabiliyorum. Sonuç olarak bir klavyeden istekleri ve tercihleri iyi analiz edip buna uygun klavye alıp fazla para vermemek en akıllıca çözüm olacaktır.
-
100 liraya mekanik klavye bulabilirsem bende almayı düşünüyorum. -
quote:
100 liraya mekanik klavye bulabilirsem bende almayı düşünüyorum.
Yorumuda onun için yazdım zaten neredeyse imkansız bir durum (ikinci el, Üçüncü el belki) fiyatına göre iyi olan ürünleri öneriyoruz başka bir durum yok yani gaming yazması filan önemli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
quote:
Yorumuda onun için yazdım zaten neredeyse imkansız bir durum (ikinci el, Üçüncü el belki) fiyatına göre iyi olan ürünleri öneriyoruz başka bir durum yok yani gaming yazması filan önemli değil.
Makro tuşları, ledler ve bileklik desteği hariç hepsi aynı zaten. Pek farketmiyor yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
quote:
Yorumuda onun için yazdım zaten neredeyse imkansız bir durum (ikinci el, Üçüncü el belki) fiyatına göre iyi olan ürünleri öneriyoruz başka bir durum yok yani gaming yazması filan önemli değil.
Makro tuşları, ledler ve bileklik desteği hariç hepsi aynı zaten. Pek farketmiyor yani.
Geriye ne kalıyor'ki zaten bu fiyatı veren kullanıcılar bu özellikleri arıyor zaten aksi halde herkes gider 15-20TL olan ürünlere yönelir
-
http://www.hepsiburada.com/zalman-zm-k400g-5-7-programlanabilir-tuslu-usb-multimedya-klavye-p-BD801623
Şu ürün yeterli olur dostum. Tavsiye ederim. -
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g103-oyun-klavye-1101070.html candır. Dersen ki biraz daha dişimi sıkar paramı biriktiririmhttp://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_a4-tech-b2100-q-usb-multimedya-gamer-klavye-mouse-set-siyah-1149537.html set olarak gayet güzel ve bilek desteğide var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X