Şimdi Ara

80-85 bin arası araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam superb ambition öneririm bizde yeni aldık sunroof, ısıtmalı ve elektrikli koltuklar dışında bir farkı yok aracın.Ayrıca skodadaki yetkili bi kişi yeni skodayı bize verecekler 120k fiyat isteyecekler biz nasıl satacağız bilmiyorum millet almaz bile dedi.Bizzat bunu yanımda söyledi adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuga titanyum ya da selective düşünüebilirsiniz, ama yakıt sorun olabilir. ş. içi 11lt civarı yakar
  • 2.el düşünmüyorum demişsiniz ama size volvo s60 1.6d powershift öneririm. Dayanıklı ve bir o kadar kalitelidir. Yani 7 sene boyunca sizi üzmez her anlamda.

• ford kuga fiyat olarak biraz aşıyor aslında, titanyum 88binin üzerinde, gerçi zorlanabilir. benzer şekilde yakıt olan sportage ve ix35de düşündüm, açıkcası fiyat olarak sportage ve ix35 daha mantıklı geliyor. ama şimdi kugaya hi binmedim, nedir değildir pek bilgim yok, biraz bakayım. yorum için teşekkür ederim.

volvoya gelince çok sıkıntılı yerimden vurdunuz :) s60'ı çok beğeniyorum, ve inanın çok düşündüm. 2. ele gireceksem s60 (bir ihtimal v40 cc) olarak düşündüm. s60 2013 model premium olanlar 80-85 arasına mevcut. ama hiç 2. el aracım olmadı, hiç güvenemiyorum ve belki takıntım olabilir, 2. ele içim sinmiyor hiç. ama inanın çok gel git var içimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bone_slayer

ford kuga fiyat olarak biraz aşıyor aslında, titanyum 88binin üzerinde, gerçi zorlanabilir. benzer şekilde yakıt olan sportage ve ix35de düşündüm, açıkcası fiyat olarak sportage ve ix35 daha mantıklı geliyor. ama şimdi kugaya hi binmedim, nedir değildir pek bilgim yok, biraz bakayım. yorum için teşekkür ederim.

volvoya gelince çok sıkıntılı yerimden vurdunuz :) s60'ı çok beğeniyorum, ve inanın çok düşündüm. 2. ele gireceksem s60 (bir ihtimal v40 cc) olarak düşündüm. s60 2013 model premium olanlar 80-85 arasına mevcut. ama hiç 2. el aracım olmadı, hiç güvenemiyorum ve belki takıntım olabilir, 2. ele içim sinmiyor hiç. ama inanın çok gel git var içimde

Kugayi deneyin ondan sonra sportage binemessiniz.

• bone_slayer B kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem 80 bin lirayı iyi bir arabaya bağlamanızdır. İlanlara bakın ama direkt olarak kişilerden almaya çalışın. Gerçekten bindikçe iyi ki almışım diyeceksiniz eminim. Bence iyice düşünüp 2.eldeki seçeneklere bakın

• peki c4 cactus için ne düşünürsünüz? fiyatı biraz abartılmış gibi duruyor ama kredi kampanyası ve cam tavan hediyesi mevcut. citroen hakkında hiç bilgim yok. cactus kullanan ya da bilgisi olan var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.